Objavljeno u Nacionalu br. 814, 2011-06-20

Autor: Marko Biočina

Prpićevi uspjesi u virtualnom svijetu i poslovni problemi u stvarnosti

Iako se nekoć vodeći trgovački lanac za informatičke proizvode i tehniku HG Spot nalazi na rubu propasti, njegovu osnivaču i čelnom čovjeku Hrvoju Prpiću poslovanje ide puno bolje u virtualnom svijetu. Tako je prošlog tjedna objavljeno kako nakon nekoliko mjeseci iščekivanja počinje beta testiranje Trillenium Malla, virtualnog 3D trgovačkog centra. Radi se o projektu koji bi trebao promijeniti globalne potrošačke navike pri on-line kupnji.

Iako u Trilleniumu predviđaju da će im za programiranje pojedinh planiranih funkcija trebati godine rada, već idućih tjedana svi znatiželjnici moći će isprobati virtualni shopping u Trilleniumu, te veći dio funkcija, kao što je razgovor s prodavačima i isprobavanje određenih vrsta robe. Tko zna, možda je to i mogućnost spasa za HG Spot, koji se proteklih tjedana, prema pisanju medija, suočava s ozbiljnim problemima u servisiranju svojih obveza.

Vezane vijesti

HGspot ostaje bez čelnih ljudi: Nakon Češnovara, napušta ga i Hrvoje Prpić

HGspot ostaje bez čelnih ljudi: Nakon Češnovara, napušta ga i Hrvoje Prpić

Nakon što je u javnost dospjela informacija kako je HGspot zatvorio sve svoje trgovine te je izgledan i stečaj tvrtke, došlo je i do promjena u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika