20.06.2011. / 12:33

Autor: Martina Čizmić

HGspot ostaje bez čelnih ljudi: Nakon Češnovara, napušta ga i Hrvoje Prpić

HGspot je u nekoliko dana ostao bez jednog od članova Uprave i savjetnika Uprave

Goran Češnovar i Hrvoje PrpićGoran Češnovar i Hrvoje PrpićNakon što je u javnost dospjela informacija kako je HGspot zatvorio sve svoje trgovine te je izgledan i stečaj tvrtke, došlo je i do promjena u upravljačkoj strukturi HGspot.

U obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi u petak, izvješteno je kako je na sjednici Nadzornog odbora opozvan član uprave Goran Češnovar, a njegovim je zamjenikom imenovan čaln Nadzornog odbora Saša Lončar.

Potom je jedan od osnivača HGspota i savjetnik Uprave, Hrvoje Prpić priopćio kako se od 1. srpnja povlači s te pozicije te više neće voditi pregovore oko poslovne i financijske budućnosti te tvrte.

Još početkom lipnja ove godine predao je zahtjev za sporazumni raskid ugovora nadzornom odboru, a potpisanog od strane Predsjednika uprave, te u dogovoru i na prijateljskoj razini odlazi iz HGspota.

„Odlazim jer vjerujem da će pregovori trajati predugo i da za vrijeme pregovora koji se vode između dioničara i vjerovnika nema potrebe da stvaram dodatni trošak tvrtki bez da išta mogu učiniti za nju. Osim toga, po završetku pregovora neki novi ljudi postati će dioničari i mislim da je fer da oni sami biraju svoj Upravni odbor, a ne da im se vodstvo nameće. Sljedeća dva mjeseca namjeravam provesti odmarajući se, a nakon toga ću ponovno aktivno krenuti sa Trilleniumom i s novom investicijom Once sport koja bi tokom ljeta trebala startati s radom", naveo je Prpić u izjavi za medije.

Vezane vijesti

Povučen zahtjev za stečaj HGspota

Povučen zahtjev za stečaj HGspota

Microline d.o.o. jučer je povukao zahtjev za stečaj koji je predao prema HGspot d.d. na Trgovačkom sudu u Sisku, priopćili su danas iz Hgspot-a.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika