20.06.2011. / 15:46

Autor: Hina

Media servis ponudio 15,1 milijun kuna za Radio 101

"Ponude triju zagrebačkih tvrtaka javno su otvorene u prostorijama Radija 101, a kao najbolja odabrana je ona Media servisa", potvrdio je za Hinu Stjepović

ArhivaArhivaZa kupnju Radija 101 prijavila su se tri ponuđača - Media servis, Hit press i Impossible Egresus - a najbolju ponudu, od 15,101.101 kunu, dao je Media servis, doznaje se danas od stečajnog upravitelja Radija 101 Maroja Stjepovića.

"Ponude triju zagrebačkih tvrtaka javno su otvorene u prostorijama Radija 101, a kao najbolja odabrana je ona Media servisa", potvrdio je za Hinu Stjepović.

Naglasio je da će prijenos, odnosno kupoprodaja poduzeća Radio 101, biti obavljena tek ako Vijeće za elektroničke medije dade prethodnu suglasnost za prijenos koncesije. Dodao je da to vijeće nema rok u kojem mora donijeti odluku.

"Do odluke vijeća Radio 101 nastavlja emitirati program", kazao je stečajni upravitelj "stojedinice".

Kazao je da je osobno zadovoljan ponudom Media servisa kojom bi se namirio velik broj vjerovnika. Naime, Radio vjerovnicima, bivšim radnicima i poslovnim suradnicima duguje oko 27 milijuna kuna, a ukupna imovina u stečajnoj masi vrijedi oko 12 milijuna kuna. Radio istodobno potražuje 10 milijuna kuna, no više od 90 posto tog novca nenaplativo je zbog zastare ili zato što nema dokumentacije.

Osnivač Media servisa, tvrtke za proizvodnju radijskog, TV i internetskog sadržaja je Juraj Hrvačić, poznat i kao organizator i osnivač Hrvatskoga radijskog festivala.

Odluku o prodaji "stojedinice" većinom je glasova potkraj ožujka na zagrebačkom Trgovačkom sudu donijela skupština vjerovnika Radija 101 u stečaju. Prodaje se postojeća tvrtka i brand Radio 101, s cjelokupnom pokretnom imovinom, autorskim pravima, žigom i koncesijom, uz uvjet da novi vlasnik zaposlenicima ponudi ugovore o radu na neodređeno vrijeme.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika