05.07.2011. / 16:52

Autor: Hina

Ruski Kommersant piše da Gadafi razmatra odlazak s vlasti

Moamer Gadafi je pristao otići s vlasti ako mu se zajamči sigurnost, piše u utorak ruski poslovni dnevnik Kommersant pozivajući se na visoki izvor u Moskvi, ali je libijska vlada odbacila navode da se pregovara o njegovu odlasku.

Moamer GadafiMoamer GadafiMoamer Gadafi je pristao otići s vlasti ako mu se zajamči sigurnost, piše u utorak ruski poslovni dnevnik Kommersant pozivajući se na visoki izvor u Moskvi, ali je libijska vlada odbacila navode da se pregovara o njegovu odlasku.

"Pukovnik šalje signale da je spreman otići s vlasti u zamjenu za jamstvo sigurnosti. Takva jamstva su mu spremni pružiti", rekao je izvor za Kommersant.

Međutim, libijska vlada je odbacila te navode. "Informacije o pregovorima glede Gadafijeva odlaska s dužnosti ili traženja sigurnog utočišta unutar ili izvan zemlje jednostavno nisu istinite", rekao je vladin glasnogovornik Musa Ibrahim za Reuters.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika