06.07.2011. / 17:30

Autor: Hina

Katar: Budite tajni agent 007 bar jedan dan

Luksuzni katarski hotel "W" svojim će gostima tijekom boravka u njemu ponuditi da se ponašaju poput tajnog agenta Jamesa Bonda, za skromnu svotu od 8000 dolara (41.200 kuna) na dan.

Hotel u Katru nudi mogućnost preuzimanja uloge Jamesa Bonda na jedan danHotel u Katru nudi mogućnost preuzimanja uloge Jamesa Bonda na jedan danLuksuzni katarski hotel "W" svojim će gostima tijekom boravka u njemu ponuditi da se ponašaju poput tajnog agenta Jamesa Bonda, za skromnu svotu od 8000 dolara (41.200 kuna) na dan.

Gosta 'tajnog agenta' u zračnoj luci u Dohi dočekat će automobil koji podsjeća na jedan od Bondovih omiljenih automobila, dobit će na korištenje sat marke Omega koju je nosio 007 u filmu "Casino Royale", a po dolasku u hotel dobit će kodiranu poruku s uputama o misiji koju treba obaviti.

Osoblje će se gostu obraćati s "gospodine Bond", a bit će smješten u najluksuznijem hotelskom apartmanu gdje će ga čekati boca najfinijeg pjenušca. Gostu je na raspolaganju posebno osmišljena večera u luksuznom hotelskom restoranu, na koju može povesti i partnericu.

Vezane vijesti

Annan upozorava na "sveopći" rat u Siriji

Annan upozorava na "sveopći" rat u Siriji

Međunarodni mirovni izaslanik UN-a i Arapske lige za Siriju, Kofi annan, u subotu je upozorio da Sirija klizi u "sveopći" rat, a sirijski oporbeni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika