07.07.2011. / 08:08

Autor: Hina , Nacional.hr

Tužitelji se odbijaju povući iz slučaja Straussa-Kahna

"Nikako se ne slažemo s time kako je predstavljen ovaj ured i rad pomoćnika okružnog tužitelja. Bilo kakva preporuka da bi se ovaj ured trebao povući iz slučaja je bez ikakve osnove", rekla je u priopćenju glavna glasnogovornica ureda okružnog tužitelja Manhattana Erin Duggan

Tužiteljstvo Manhattana izjavilo je u srijedu kako je zahtjev da se povuče iz slučaja seksualnog napada protiv bivšeg direktora MMF-a Dominiquea Straussa-Kahna i imenuje posebnog tužitelja "bez ikakve osnove".

Odvjetnici koji zastupaju hotelsku sobaricu koja je optužila Straussa-Kahna za pokušaj silovanja i seksualni napad poslali su pismo okružnom tužitelju Manhattana Cyrusu Vanceu ranije u srijedu u kojem su rekli kako bi se Vance trebao povući iz slučaja dijelom zato što je njegov najbliži suradnik pustio u javnost štetnu informaciju o toj Gvinejki.

"Nikako se ne slažemo s time kako je predstavljen ovaj ured i rad pomoćnika okružnog tužitelja. Bilo kakva preporuka da bi se ovaj ured trebao povući iz slučaja je bez ikakve osnove", rekla je u priopćenju glavna glasnogovornica ureda okružnog tužitelja Manhattana Erin Duggan.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika