11.07.2011. / 10:51

Autor: Nacional.hr

Udruga u Srbiji nekažnjeno slavi 'Dan oslobođenja Srebrenice'

"U susret 11. julu, danu oslobođenja srpskoga grada Srebrenice, Srpski narodni pokret 1389 je u svim centralnim gradskim opštinama, na javnim tarabama, istakao plakate, nalepnice i grafite u znak podrške Ratku Mladiću koji je trenutno podvrgnut političkom suđenju u haškom tribunalu Specijalno za ovu priliku izrađeni su plakati i nalepnice u pet različitih vrsta", kažu iz udruge

Photo: snp 1389Photo: snp 1389Tijekom minulog vikenda pod okriljem noći u centru Beograda osvanuli su plakati podrške Ratku Mladiću, javljaju e-novine. Protagonisti ove akcije su predstavnici udruženja Srpski Narodni Pokret 1389, fašističke udruge koja se u priopćenju javno pohvalila svojom inicijativom. Situacija je utom morbidnija ako znamo da su kao povod naveli masovni zločin u Srebrenici, koji se obilježava ovog ponedjeljka. Dakako, fašisti iz SNP-a okarakterizirali su taj dan kao 'dan oslobođenja srpskog grada Srebrenice'.

Evo i naci-priopćenja: “Obaveštavamo vas da je Srpski narodni pokret 1389, 10. jula izveo više akcija podrške srpskom generalu Ratku Mladiću. U susret 11. julu, danu oslobođenja srpskoga grada Srebrenice, Srpski narodni pokret 1389 je u svim centralnim gradskim opštinama, na javnim tarabama, istakao plakate, nalepnice i grafite u znak podrške Ratku Večita fašistička dilema: Kako se šumski kaže - srpki heroj  ili srpski heroj? Photo: snp 1389 (e-novine)Večita fašistička dilema: Kako se šumski kaže - srpki heroj ili srpski heroj? Photo: snp 1389 (e-novine)Mladiću koji je trenutno podvrgnut političkom suđenju u haškom tribunalu Specijalno za ovu priliku izrađeni su plakati i nalepnice u pet različitih vrsta, koje možete preuzeti i sa našeg sajta, radi omasovljenja akcije, a sve u skladu sa opštenarodnim mišljenjem da je General Mladić heroj srpskog naroda, a ne zločinac. Cilj ove aktivnosti je da se podseti da je na taj dan Vojska Republike Srpske, pod komandom herojskog Generala Ratka Mladića, oslobodila srpski grad na istoku Republike Srpske, Srebrenicu od okupacije islamskih terorista, pod vođstvom Nasera Orića, koji su tu oblast terorisali 3 godine i ako je bila ‘demilitarizovana zaštićena zona UN’. Ovim se jasno potvrđuje i stavlja javnosti do znanja da genocida u Srebrenici nad Muslimanima nije bilo”, rečeno je u priopćenju kojeg su prenijeli srbijanski mediji.

Međutim, autorima plakata se potkrala i jedna greška, na šta upozoravaju e-novine (druga fotografija)

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 11.07.11. 12:17

Kao i ovdje dan NDH.


registracija
8/7/10

Maroje, 11.07.11. 13:49

Za zločin se kad tad mora odgovarati, ako ne pred ljudima onda pred Svevišnjim.


registracija
7/1/11

djani, 11.07.11. 15:04

Neće dugo slaviti,dogodine gotova priča,četnici će da krepavaju od gladi.
Tek im sliedi KATARZA


registracija
24/7/11

ognjeni, 25.07.11. 20:20

I sta je tu nejasno? Pa i vi slavite oluju kad ste svo musko sto ste imali,sa americkim naoruzanjem i logistikom napali saku izdanih Srba,i to vam fol neka pobjeda. Fuj stidite se guzice kad obraza nemate(cast izuzetcima to moram podvuci!)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika