12.07.2011. / 11:45

Autor: Hina

Amerikanci u Pakistanu ubili 45 osoba u posljednja 24 sata

Najmanje 45 osoba za koje se vjeruje da su pripadnici militantnih skupina ubijeno je raketama što su na ciljeve u Pakistanu tijekom posljednja 24 sata ispalile američke bespilotne letjelice, objavili su pakistanski sigurnosni izvori.

Amerikanci su aktivni u PakistanuAmerikanci su aktivni u PakistanuNajmanje 45 osoba za koje se vjeruje da su pripadnici militantnih skupina ubijeno je raketama što su na ciljeve u Pakistanu tijekom posljednja 24 sata ispalile američke bespilotne letjelice, objavili su pakistanski sigurnosni izvori.

Tri napada u Sjevernom Vaziristanu uslijedila su dan nakon što je Washington objavio da će odgoditi davanje vojne pomoći Islamabadu u vrijednosti 800 milijuna dolara zbog zabrinutosti oko pakistanskog protjerivanja američkih vojnih instruktora, kao i zbog neučinkovitost Pakistana u borbi protiv militanata.

Dosad najsmrtonosniji jednodnevni napad bespilotnim letjelicama dogodio se u lipnju 2009. godine kada je ubijeno oko 70 pripadnika terorističkih skupina. Nema neovisne potvrde ovih podataka jer naoružani islamisti osporavaju podatke koje objavljuje pakistanska vlada.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 12.07.11. 11:53

Nije to ništa za nositelje demokracije u svijetu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika