18.07.2011. / 12:05

Autor: Totalsport

Bryant: Dolazak u neki europski klub je moguća opcija

Jednostavno želim biti posve spreman kada dođe trenutak odabira i saznanja gdje ću nastaviti karijeru - rekao je Bryant

Kobe BryantKobe BryantKobe Bryant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, meta je i velika želja istanbulskog Beşiktaşa ovog ljeta, čime bi bio ispunjen jedan od spektakularnijih košarkaških transfera.

Mogući "lockout" i dalje tjera na razmišljanje mnoge najbolje i ine košarkaše iz NBA lige da prihvate ponude klubova iz ostatka svijeta, a zvijezda Los Angeles Lakersa je za Reuters izjavila.

- Moje je da treniram i budem u pravoj formi. To je sve. Jednostavno želim biti posve spreman kada dođe trenutak odabira i saznanja gdje ću nastaviti karijeru - rekao je Bryant i nastavio:

- Prvenstveno pratim što će biti u NBA ligi. No, ako se ne bude igralo sve su mogućnosti otvorene i niti jednu nisam prekrižio. Dakle, možda budem igrao u Europi, možda u Aziji. Košarka je odavno postala globalan sport i zato je sasvim normalno otići bilo gdje.

Vezane vijesti

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

Košarkaši Beşiktaşa su pobjedom 81-55 protiv Efes Anadolua, u četvrtoj utakmici finala doigravanja turskog prvenstva, poveli s 3-1 i osigurali su tri… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika