18.07.2011. / 12:10

Autor: Totalsport

Howard: Kina ili Europa su svakako opcije

Ne želim ovdje samo sjediti i čekati, zaboraviti na košarku i propustiti prilike da bih napredovao - dodao je igrač koji će na ljeto 2012. godine biti jedno od najvećih imena na tržištu uz Chrisa Paula i Derrona Williamsa

Dwight Howard Dwight Howard U razgovoru za Associated Press trostruki uzastopni najbolji obrambeni košarkaš NBA lige Dwight Howard (25) izjavio je kako ozbiljno razmišlja o nastupalju u Kini ili Europi u slučaju da "lockout" u NBA ligi potraje.

- Nisam u mogućnosti pričati o tome, ali postoji velika vjerojatnost da odem u Kinu ili preko mora da bih igrao košarku - rekao je centar Orlando Magica koji je 2009. godine igrao veliki finale NBA lige.

- Za mene je najvažnije da ne odajem previše informacija, ali opet u isto vrijeme da ljudima kažem što se sa mnom zbiva. Ne želim ovdje samo sjediti i čekati, zaboraviti na košarku i propustiti prilike da bih napredovao - dodao je igrač koji će na ljeto 2012. godine biti jedno od najvećih imena na tržištu uz Chrisa Paula i Derrona Williamsa.

- Ako odlučim otići "preko bare" najvažnije mi je da napredujem, znači ne da radim stvari koje inače radim, nego da popravim stvari u kojima nisam dobar. Stoga bih mogao iskoristiti taj period za rad na svojim vještinama i ostati u sjajnoj formi - zaključio je peterostruki All-Star.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika