23.07.2011. / 09:54

Autor: Hina

Ozbiljna poruka za Blanku; Čičerova preskočila 2.07 metara

Čičerova je ovim skokom poslala ozbiljnu poruku Blanki Vlašić uoči Svjetskog prvenstva u južnokorejskom Daeguu, a njezin skok je ujedno i ruski nacionalni rekord jer je za jedan centimetar poboljšala visinu Jelene Slesarjenko

ArhivaArhivaRuska visašica Ana Čičerova napravila je nacionalnom prvenstvu u Čeboksariju treći skok svih vremena preskočivši visinu od 2.07 metara, što je i najbolji rezultat ove sezone.

Čičerova je taj uspjeh postigla na svoj 29. rođendan, a samo su dvije atletičarke u povijesti imale bolje skokove - Blanka Vlašić 2008. u Zagrebu (2.08) i Štefka Kostadinova 1987 u Rimu (2.09), što je i svjetski rekord.

Čičerova je ovim skokom poslala ozbiljnu poruku Blanki Vlašić uoči Svjetskog prvenstva u južnokorejskom Daeguu, a njezin skok je ujedno i ruski nacionalni rekord jer je za jedan centimetar poboljšala visinu Jelene Slesarjenko.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 23.07.11. 13:52

Poruku je primila-drugi puta skače 2,5 m, pa sve do tri metra. Sretna je okolnost da je Blanka iz dana u dan sve mlađa. Koje budale.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika