25.07.2011. / 11:50

Autor: Nacional.hr

B. Plavšić: Karadžić se želio okruniti za kralja Republike Srpske

Rekla je kako je uvjerena da je Srbima namješten zločin u Srebrenici te kako još uvijek nije otkriveno tko su bili "bogovi rata na Balkanu, koji su vukli skrivene konce srpskog poraza"

Biljana PlavšićBiljana PlavšićBivša predsjednika Republike Srpske Biljana Plavšić gostovala je u emisiji "Ćirilica" zemunske televizijske postaje Happy TV u kojoj je otkrila zanimljive stvari o Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću.

Emisija čiji je prvi dio emitiran prošloga tjedna, otkriva pozadinu odnosa između Biljane Plavšić i Slobodana Miloševića, Radovana Karadžića, Ratka Mladića, ali i nepoznate detalje, poput onog da ju je Karadžić želio poslati u ludnicu.

Kako pišu beogradske Novosti, Biljana Plavšić u drugom je dijelu emisije, emitiranom sinoć rekla kako je Radovan Karadžić protjerao sve Karađorđeviće iz Republike Srpske jer je planirao uspostavio novu "narodnu dinastiju" te se okrunio za njenog kralja.

Također, rekla je kako je uvjerena da je Srbima namješten zločin u Srebrenici te kako još uvijek nije otkriveno tko su bili "bogovi rata na Balkanu, koji su vukli skrivene konce srpskog poraza".

Autor emisije Milomir Marić na kraju je rekao kako niti jedan Srbin nije želio svjedočiti u korist Biljane Plavšić, a zbog naredbe Radovana Karadžića.

Snimku prvog dijela emisije u kojoj otkriva kako je Slobodan Milošević "šutirao Sveto pismo po ćeliji u Haagu", možete pogledati ovdje.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

registracija
9/4/10

imela, 25.07.11. 12:50

necu ni pogledati video a vec znam sto je u njemu:
"Ja sam nevina i postena, a mi Srbi nismo nikada i nikome nista nazao ucinili, to su nama drugi smjestili jer smo dobri..."


registracija
7/1/11

djani, 25.07.11. 14:00

Kralj ŠUMSKE,HAHAHAAAAAA


registracija
24/7/11

ognjeni, 25.07.11. 17:17

Djaniiiii retarduuuuu.Mislim da si corav,imas metar i zilet i nemas nijednog prijatelja


registracija
31/1/10

STTony, 25.07.11. 20:00

Koga uopće zanima što ova odvratna baba-ratni zločinac misli i govori?


registracija
8/11/10

matem, 25.07.11. 22:48

baba je prosvirala


registracija
7/1/11

djani, 26.07.11. 09:41

ognjeni ,jesi na Hrvatskoj socijali,mi ti plaćamo kompjutor i potrošak smeće jedno ušljivo,ognjeni imbecilu ,a jesmo vas prašili ,prisjelo vam četnikovanje i srbovanje.
zahvalite SANU i SPC-i što vas liepo obrazovali hahaaahaaaa

brrrrrmmmm,traktoriiiiiiiiiiii


registracija
7/1/11

djani, 26.07.11. 09:42

ognjeni majmune,bjež u šumskuuuuu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika