27.07.2011. / 19:32

Autor: Hina

Stoltenberg: Norveška se neće zaplašiti nacionalnom tragedijom

Norveški premijer Jens Stoltenberg kazao je u srijedu da će Norveška provjeriti odgovor policije i sigurnosne mjere poduzete nakon terorističkog napada prošloga petka u kojima je ubijeno najmanje 76 osoba, ističući da se Norveška neće dati prestrašiti tim napadom koji je nazvao "nacionalnom tragedijom".

Jens StoltenbergJens StoltenbergNorveški premijer Jens Stoltenberg kazao je u srijedu da će Norveška provjeriti odgovor policije i sigurnosne mjere poduzete nakon terorističkog napada prošloga petka u kojima je ubijeno najmanje 76 osoba, ističući da se Norveška neće dati prestrašiti tim napadom koji je nazvao "nacionalnom tragedijom".

"Nećemo se dati zaplašiti tim napadom", rekao je Stoltenberg, dodajući da će nasilje u Norveškoj samo povećati otvorenost i demokraciju. "Policijska organizacija i mogućnosti bit će dio procjene", kazao je na konferenciji za novinare.

Stoltenberg je rekao da pozdravlja raspravu o sigurnost te da vjeruje da će teroristički napad povećati interes javnosti za političkom aktivnosti.

"Mislim da će rezultat biti veće sudjelovanje, veća politička aktivnost", dodao je.

"Nakon istrage i kada, koliko je to moguće, uspijemo utješiti one koji su izgubili svoje bližnje, doći će trenutak da analiziramo sva iskustva iz ove operacije", rekao je norveški premijer.

Vezane vijesti

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norveška neprofitna organizacija za zdravstveno i spolno obrazovanje RFSU pozvala je Norvežane na "sex hour" u četvrtak navečer s partnericom ili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika