08.08.2011. / 10:29

Autor: Hina

Video: Novi incidenti i krađe u nekoliko četvrti Londona

Novi incidenti zabilježeni su u noći s nedjelje na ponedjeljak u nekoliko četvrti Londona gdje su skupne mladih uznemiravale policiju i pljačkale dućane, izvijestila je policija.

Foto: ArhivaFoto: ArhivaNovi incidenti zabilježeni su u noći s nedjelje na ponedjeljak u nekoliko četvrti Londona gdje su skupne mladih uznemiravale policiju i pljačkale dućane, izvijestila je policija.

U Brixtonu su stotine osoba pljačkale veliki centar električnih aparata, a neki mladi su bacali projektile na policiju.

Prema Scotland Yardu pljačke su zabilježene u nekoliko četvrti nakon pobuna između subote i nedjelje u Tottenhamu, multietničkoj četvrti gdje su zapaljeni automobili i zgrade, uništeni dućani i 29 ljudi ranjeno tijekom najtežih incidenata u britanskoj prijestolnici posljednjih godina.

Nekoliko osoba je privedeno tijekom posljednjih incidenata, a 55 ih je privedeno u subotu. Tri policajca su hospitalizirana.

Prvi nemiri su izbili tijekom prosvjeda u subotu navečer u Tottenhamu nakon smrti 29-godišnjeg Marka Duggana ubijenog u razmjeni vatre s policijom u četvrtak.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
23/8/09

xaron, 09.08.11. 19:00

" Multiculturalism on fire...." je naslov gornjeg videa.
To smo sve vidjeli uzivo samo pod drugim imenom :
" bratstvo - jedinstvo ".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika