08.08.2011. / 20:36

Autor: Hina , Nacional.hr

Usain Bolt potvrdio nastup u Zagrebu

Bolt je na stranici IAAF-a potvrdio da će nakon Svjetskog atletskog prvenstva u južnokorejskom Daeguu nastupiti na utrci na 100 metara u Zagrebu

ArhivaArhivaNajbolji atletičar današnjice Jamajčanin Usain Bolt nastupit će na atletskom mitingu u Zagrebu 13. rujna, objavljeno je na stranici Međunarodnog atletskog saveza (IAAF).

Bolt je na stranici IAAF-a potvrdio da će nakon Svjetskog atletskog prvenstva u južnokorejskom Daeguu nastupiti na utrci na 100 metara u Zagrebu, a potom tri dana kasnije na mitingu Dijamantne lige u Bruxellesu.

Direktorica zagrebačkoga mitinga Ivana Brkljačić već je ranije najavljivala Boltov dolazak u Zagreb, a pregovori su očito uspješno okončani. Vlasnik svjetskih rekorda na 100 i 200 metara, te trostruki olimpijski i svjetski prvak već je jednom nastupio u Zagrebu i to 2006. kada je kao relativno nepoznati 19-godišnji sprinter pobijedio na 200 metara.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika