09.08.2011. / 13:33

Autor: Hina

Rusija: Srušio se teretni zrakoplov - 11 poginulih

U udaljenoj ruskoj pokrajini Magadan na krajnjem istoku zemlje srušio se teretni zrakoplov tipa Antonov 12, pri čemu je poginulo jedanaest osoba, stoji u službenom priopćenju koje je objavila agencija RIA Novosti.

Zrakoplov tipa AntonovZrakoplov tipa AntonovU udaljenoj ruskoj pokrajini Magadan na krajnjem istoku zemlje srušio se teretni zrakoplov tipa Antonov 12, pri čemu je poginulo jedanaest osoba, stoji u službenom priopćenju koje je objavila agencija RIA Novosti.

"Prema prvim podacima kojima raspolažemo, jedanaest je osoba - devet članova posade i dva putnika, poginulo u ovoj nesreći", stoji u priopćenju Ureda tužitelja zaduženog za pitanja prometa.

"Nakon polijetanja iz zračne luke u Magadanu, kontrola letenja primila je poruku od pilota o požaru na jednom od motora", stoji u priopćenju.

Zrakoplovom se prevozilo 16 tona prehrambenih proizvoda na liniji koja povezuje Magadan s Čukotkom. U Rusiji su česte zrakoplovne nesreće zbog starih tipova zrakoplova iz doba Sovjetskog Saveza. Pokrenuta je potraga za olupinom zrakoplova.

Ovo je druga zrakoplovna nesreće u Rusiji u samo dva dana, a u oba slučaja bili su uključeni zrakoplovi marke Antonov.

Vezane vijesti

Mađarska vozačica: Čačić treba odgovarati za ono što je učinio

Mađarska vozačica: Čačić treba odgovarati za ono što je učinio

Katalina Liptak, mađarska vozačica škoda fabije na koju je prije dvije godine automobilom naletio potpredsjednik hrvatske vlade Radimir Čačić… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika