19.08.2011. / 19:03

Autor: Hina

EU zabrinut zbog zdravlja Julije Timošenko

EU je "vrlo zabrinut" zdravstvenim stanjem ukrajinske oporbene čelnice Julije Timošenko, u zatvoru od 5. kolovoza, koja boluje od tajanstvene bolesti, kazao je u petak glasnogovornik Catherine Ashton.

Julija TimošenkoJulija TimošenkoEU je "vrlo zabrinut" zdravstvenim stanjem ukrajinske oporbene čelnice Julije Timošenko, u zatvoru od 5. kolovoza, koja boluje od tajanstvene bolesti, kazao je u petak glasnogovornik Catherine Ashton.

"Jako smo zabrinuti za zdravstveno stanje Timošenkove", kazao je glasnogovornik šefice diplomacije EU-a Catherine Ashton.

"Njezino zdravlje pogoršava se i ukrajinske vlasti moraju joj zajamčiti odgovarajuću njegu", dodao je on.

Šef izaslanstva EU-a u Kijevu zatražio je od ukrajinskih vlasti pravo da se sastane s Timošenkovom u zatvoru. "Čekamo odgovor vlasti", kazao je glasnogovornik Michael Mann.

Vezane vijesti

Europska unija postaje savezna država

Europska unija postaje savezna država

Priča oko poreza u Europskoj uniji vodi se već godinama, a ona se intenzivirala posljednjih mjeseci u okviru napornih pregovora o novom proračunu… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 20.08.11. 09:27

Pitanje je samo po čijem nalogu je otrovana ova žena.neka se svi političari zamisle nad sobom što ih čeka,prestanu li činiti onako kako Iluminati kažu.kakve tajne krije Julija Timošenko ostaje enigma.slučaj gospođe Timošenko prelazi u "Evita" legendu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika