22.08.2011. / 12:21

Autor: Hina

Oružana pljačka na brodu Atlanske plovidbe u Gvineji

Danas u ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu u vodama ispred luke Conacry u Gvineji došlo je do oružane pljačke na motornom brodu Mokošica dubrovačkog brodara Atlanske plovidbe.

Pljačkaši nisu bili piratiPljačkaši nisu bili piratiDanas u ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu u vodama ispred luke Conacry u Gvineji došlo je do oružane pljačke na motornom brodu Mokošica dubrovačkog brodara Atlanske plovidbe.

Kako u priopćenju za javnost ističe predsjednik Uprave Atlanske plovidbe kapetan Pero Kulaš nije se radilo na piratskom napadu čiji su motivi otmica broda, već se u ovom slučaju radilo o pljačkašima koji su u ovom slučaju bili zainteresirani isključivo za krađu novca i vrijede opreme.

"Naglašavamo da ni zapovjednik, niti članovi posade broda nisu ozlijeđeni u ovom napadu. Također ni sama sigurnost broda nije u niti jednom terenutku dovedena u pitanje, čemu je pridonijelo i vrlo pribrano ponašanje zapovjednika i svih članova posade broda. Pljačkaši su otuđili dio brodske opreme kao i dio privatne imovine ukrcanih pomoraca. Zapovjednik broda kao i glavni zapovjednik broda Atlanske plovidbe poduzeli su sve potrebne radnje da se o ovom događaju obavijeste mjerodavna tijela", ističe u priopćenju predsjednik Uprave dubrovačkog brodara Atlanske plovidbe kapetan Pero Kulaš.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika