23.08.2011. / 19:43

Autor: Hina

Saif al-Islam: Cijela obitelj Gadafi je još uvijek u Tripoliju, pa i Moamer

Pukovnik Moamer Gadafi je još u Tripoliju, gdje se vode silovite borbe između pobunjenika i režimskih snaga, osobito oko rezidencije libijskog čelnika, rekao je u utorak novinarima njegov sin Saif al-Islam.

Saif al-Islam GadafiSaif al-Islam GadafiPukovnik Moamer Gadafi je još u Tripoliju, gdje se vode silovite borbe između pobunjenika i režimskih snaga, osobito oko rezidencije libijskog čelnika, rekao je u utorak novinarima njegov sin Saif al-Islam.

"Gadafi i cijela njegova obitelj su u Tripoliju", rekao je Saif pošto je prije zore došao u hotel Rixos u Tripoliju gdje borave strani novinari. Nije naveo gdje je točno njegov otac u libijskoj prijestolnici.

No to je prva informacija obitelji Gadafi koja govori da je "libijski vođa" u Tripoliju nakon pobunjeničkog napada u subotu.

Saif al-Islam je usto kazao da su režimske snage dopustile ulazak pobunjeničkih snaga u prijestolnicu kako bi ih namamile u stupicu. "Ulazak pobunjenika u Tripoli bio je varka", istaknuo je.

Vezane vijesti

Gadafi je financirao Sarkozyja

Gadafi je financirao Sarkozyja

Bivši libijski premijer Al Bagdadi al-Mahmudi, zatočenik u tuniskom zatvoru, rekao je da je režim Moamera Gadafija financirao kampanju kandidata… Više

Komentari

registracija
17/12/10

zmaj, 23.08.11. 22:39

Drž' se brate, velika podrška iz Hrvatske! :)))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika