29.08.2011. / 18:19

Autor: Totalsport

Kenenisa Bekele ozlijeđen odustao od daljenjeg natjecanja

Jos Hermens, menadžer etiopskog atletičara, rekao je za Associated Press da će se Bekele vratiti kući gdje će se pripremati za Olimpijske igre 2012. godine u Londonu

Kenenisa BekeleKenenisa BekeleEtiopski legendarni dugoprugaš Kenenisa Bekele odustao je od ostatka natjecanja na Svjetskom atletskom prvenstvu u korejskom gradu Daeguu.

Razlog tome je lošija fizička sprema s kojom je došao na prvenstvo, a ona je uzrokovana ozljedom lista koja muči Bekelea pune dvije godine. Jos Hermens, menadžer etiopskog atletičara, rekao je za Associated Press da će se Bekele vratiti kući gdje će se pripremati za Olimpijske igre 2012. godine u Londonu.

Bekeleu bi, da je pobijedio, to bio peti uzastopni naslov svjetskog prvaka na 10-kilometarskoj dionici. Odustajenjem sredinom utrke prekinut je veliki niz legendarnog Etiopljanina u ovoj disciplini koji traje još tamo od 2003. godine. Nikad do Daegua nije izgubio utrku u svojoj udarnoj disciplini.

Vezane vijesti

Petrić na treningu ozlijedio list

Petrić na treningu ozlijedio list

Hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić na prijepodnevnom je treningu ozlijedio list, precizno je pojasnio trener hamburškog Bundesligaša Thorsten… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika