31.08.2011. / 18:35

Autor: Hina

Policija u pariškoj zračnoj luci zaplijenila 150 kg kokaina skrivenog u balerinkama

Oko 150 kg kokaina skrivenog u baletnim papučicama zaplijenila je u četvrtak u Parizu francuska policija, privevši četiri osobe podrijetlom iz Dominikanske Republike odakle je droga dopremljena, izvijestili su u srijedu policijski izvori.

Droga je bila skrivena u baletnim papučicamaDroga je bila skrivena u baletnim papučicamaOko 150 kg kokaina skrivenog u baletnim papučicama zaplijenila je u četvrtak u Parizu francuska policija, privevši četiri osobe podrijetlom iz Dominikanske Republike odakle je droga dopremljena, izvijestili su u srijedu policijski izvori.

Policijski Odjel za borbu protiv droge francuske policije nadzirao je dolazak zrakoplova iz Dominikanske Republike, pošto je primio informaciju kolega iz te zemlje, izvijestio je u srijedu list Le parisien.

U pariškoj zračnoj luci Roissy-Charles de Gaulle policija je dočekala dvojicu muškaraca koji su na carinskom pregledu prijavili veći broj baletnih papučica. Osim dvojice putnika koji su zrakoplovom doputovali iz Dominikanske Republike, policija je privela još dvoje njihovih partnera. Kokain je bio namijenjen trgovini kokainom u pariškoj regiji.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika