01.09.2011. / 10:29

Autor: Hina , Nacional.hr

Downey Jr. i supruga čekaju prvo dijete

Američki glumac Robert Downey Jr. i njegova supruga Susan objavili su da čekaju prvo zajedničko dijete, rekao je njihov glasnogovornik u srijedu.

ArhivaArhivaAmerički glumac Robert Downey Jr. i njegova supruga Susan objavili su da čekaju prvo zajedničko dijete, rekao je njihov glasnogovornik u srijedu.

Downey Jr. (46) i njegova druga supruga upoznali su se na snimanju filma "Gothika" 2003. godine na kojem je ona radila kao jedna od producentica. Vjenčali su se dvije godine poslije u New Yorku.

"Robert i Susan silno su uzbuđeni tom vijesti. Ne mogu dočekati da pozdrave bebu u njihovoj obitelji", rekao je Downeyjev glasnogovornik časopisu People.

Rođenje djeteta očekuje se početkom 2012. godine.

Glumac, nominiran za Oscara za ulogu "Chaplinu" 1992. i osvajač Zlatnog globusa za ulogu u "Sherlocku Holmesu" prije dvije godine, ima sedmnaestogodišnjeg sina India Falconera Downeyja s glumicom Deborah Falconer s kojom je bio u braku 11 godina. Razveli su se 2004. godine.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika