09.09.2011. / 08:01

Autor: Hina

Washington i New York: Prijetnja uoči obljetnice terorističkih napada

Neimenovani dužnosnik Bijele kuće kazao je za novinsku agenciju Reuters da riječ o informaciji koja je vjerodostojna, ali nije potvrđena, te da se prijetnja odnosi na Washington i New York

IlustracijaIlustracijaAmerički predsjednik Barack Obama u četvrtak je zapovijedio da se udvostruče protuterorističke mjere zbog prijetnje koja se pojavila uoči desete obljetnice terorističkih napada na SAD, koji su se dogodili 11. rujna 2001.

Neimenovani dužnosnik Bijele kuće kazao je za novinsku agenciju Reuters da riječ o informaciji koja je vjerodostojna, ali nije potvrđena, te da se prijetnja odnosi na Washington i New York. Upravo su ta dva grada bili mete Al Qaedainih napada 11. rujna 2001. u kojima je poginulo blizu tri tisuće ljudi.

Također, neimenovani policijski dužnosnik izjavio je da je u tijeku potraga za dvojicom ili trojicom osumnjičenih za tu prijetnju.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika