30.09.2011. / 08:45

Autor: Hina , Nacional.hr

Kosor

Krvavo se borimo i trpimo štetu!

Rekla je da je HDZ "širom otvorio vrata i prozore za borbu protiv korupcije te je sada to jedina stranka koja trpi štetu"

Jadranka Kosor (Pixsell)Jadranka Kosor (Pixsell)Na mini saboru Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) za VII. izbornu jedinicu, održanom večeras u sportskoj dvorani u Karlovcu, predsjednica stranke i Vlade RH Jadranka Kosor pozvala je članove HDZ-a da predstavljaju program za sljedeći mandat jer ga je, istaknula je, HDZ zaslužio "krvavom borbom za nacionalne interese, protiv korupcije i za ulazak u Europsku uniju".

Povijesno nužna stranka

Pozvala je članstvo da svojim susjedima i prijateljima predstavi rezultate stranke u protekle dvije godine te da upozori na to da je HDZ "povijesna stranka nužno potrebna Hrvatskoj".

Kazala je da jamči gospodarski prosperitet, financijsku disciplinu, fiskalnu odgovornost, smanjenje deficita i vanjskoga duga i ostvarenje velikih investicija.

Propuh se vratio u lice

Rekla je da je HDZ "širom otvorio vrata i prozore za borbu protiv korupcije te je sada to jedina stranka koja trpi štetu", ali, istaknula je, HDZ će upravo zbog te snažne borbe koja daje rezultate "ubrati plodove pobjede na izborima".

"Sve lopove u zatvore, bez obzira na to iz koje su stranke", poručila je.

Nazočnima su govorili i domaćini skupa, predsjednici županijskih odbora Karlovačke županije Ivan Vučić, Primorsko-goranske županije Josip Borić, Zagrebačke županije Dražen Bošnjaković i zagrebačkoga Gradskog odbora Gordan Jandorković.

Zaslužili smo pobjedu!

Istaknuli su da je HDZ zaslužio pobjedu zbog uspješne borbe protiv korupcije i zbog programa gospodarskog oporavka koji sve više daje rezultate. Jandorković je kritizirao Kukuriku koaliciju i posebno SDP, koji, rekao je, svojom vladavinom u gradu Zagrebu najbolje pokazuje kako bi da dođe na vlast vladao Hrvatskom.

Na mini saboru bili su glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić te Ivan Domagoj Milošević, Đuro Popijač i mnogi predstavnici temeljnih ogranaka VII. izborne jedinice.

Najavljeno je da će HDZ takve skupove održati u svim izbornim jedinicama.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 30.09.11. 09:12

Glupa ženo štetu smo pretrpjeli mi opljačkani od strahe hdz-ja i mi se borimo za preživljavanje, a ne vi lopine koji ste sve pokrali i opljačkali i ne znate kam bi s penezi.
Bljuje mi se od tebe i tvojih izdajnika i lažova.
Napravili ste više štete RH od svih agresora tijekom krvave nam povijesti.
Prokleti bili i vi i sjeme vam za sva vremena - amen!!!


registracija
2/6/11

stereo, 30.09.11. 09:12

To je lice, to je obaz.
Pinokiju je bar nešto raslo, ovi ni da pocrvene, o pardon pocrne jer se bure protiv crvenila svim mogućim lažima, e jebi ga opet ja, ma nelažu oni.


registracija
24/7/11

mrvek, 30.09.11. 09:27

Čekam da dođe glupi MarioBosnjak i da napiše kako su KRADEZE najbolji i sl. Bože svašta pička rodi. To je trebalo zatući odmah čim je provirilo van.


registracija
15/8/09

vergilia, 30.09.11. 09:47

Baš čudno zbori naša vrla premijerka - kakva je to šteta ako makneš lopove iz svojih redova???


registracija
11/1/10

fluid, 30.09.11. 10:17

Dobro je napisao vergilia.Potpuno točno.Gledam sinoć karlovčane na HDZ skupu(čitaj bal vampira) i nemogu vjerovati.Ili ipak da se probudim i konačno shvatim nemilosrdnu istinu o Hrvatima.


registracija
14/7/11

Trinity, 30.09.11. 10:35

hdz je kao povijesna stranka zaslužila jedino da ode u povijest! Još bolje, u zaborav!
Koliko to prozora i vrata ima ta stranka, i gdje su rezultati te žestoke borbe , muka mi je već ponoviti protiv čega..
Ali, lijepo je tancala tamo na pozornici...guska lažljiva.
Toliko mi ju je lijepo vidjeti i čuti da dobijem poriv razbiti televizor kad je ona na ekranu!!!!!!


registracija
16/9/11

Brkoni, 30.09.11. 13:24

Kokoš.


registracija
25/10/10

cuma, 30.09.11. 13:49

Ne znam osjećam se tako glupo,,,komentirati ovakvu nesuvislost,,,,nije to više pitanje,,što ona izjavljuje,,nego kako je moguće da jednom uređenom civiliziranom zemljom upravlja ovako retardirana osoba,,rekao sam već sto puta, neću više komentirati,,,,,ovo mi izgleda kao klopka, kao da netko iz zasjede čeka sve nas i zatvore nas u ludnicu, za drugo i nismo!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika