21.10.2011. / 18:19

Autor: Nacional.hr

Hokejaši Medveščaka za radnike Đakovštine

Zagrebački Medvjedi pozivaju sve svoje navijače i prijatelje da se pridruže akciji kojom prikupljaju prehrambene proizvode za radnike Đakovštine

Medvjedi su pokazali svoje veliko srceMedvjedi su pokazali svoje veliko srcePonukani izuzetno teškom situacijom u kojoj su se našli radnici Đakovštine hokejaši Medveščaka su se odlučili na jednu skromnu ljudsku gestu i pomoć radnicima i njihovim obiteljima kroz donacije u hrani i piću kako bi lakše izdržali izuzetno nezahvalnu, pa čak i bezizlaznu situaciju u kojoj su se našli ne svojom voljom.

Svjesni situacije u kojoj radnici nemaju finacijskih sredstava za osnovne životne potrebe i prehranjivanje vlastitih obitelji, Medvjedi pozivaju sve svoje navijače i prijatelje da u nedjelju 23. listopada uoči svoje utakmice s Jesenicama u zagrebačkom Domu Sportova donesu svoj prilog u obliku nekvarljivih prehrambenih i drugih namirnica te time pokažu radnicima Đakovštine da nisu zaboravljeni.

„Prije nekoliko dana dobili smo prijedlog da se uključimo u pomoć i damo podršku radnicima Đakovštine. Iako nas većina u momčadi dolazi iz drugih zemalja, Zagreb je sada naš dom, a Hrvatska naša zemlja stoga je logično da pomognemo stanovnicima i radnicima u Slavoniji. Svjesni situacije u kojoj se nalazi većina građana i koji nisu u mogućnosti radnicima pomoći financijski, smatramo kako je najbolji način da radnicima i njihovim obiteljima pomognemo konkretno - namirnicama za život. Pozivamo sve naše navijače koji dolaze na utakmicu, ali i sve naše prijatelje, da doniraju neke od osnovnih živežnih namirnica i tako pokažu solidarnost s radnicima! Znamo da među njima ima naših navijača i ovo je najmanja geste kojom im se možemo zahvaliti na potpori i olakšati im ove dane!", izjavio je Alan Letang, kapetan zagrebačkih Medvjeda.

Namirnice koje navijači Medveščaka ponesu u dvoranu moći će se predati na posebno organiziranim pultevima ispred ulaza u Ledenu dvoranu Doma sportova. Akciji se mogu pridružiti i građani koji neće pratiti utakmicu već samo žele donirati namirnice za radnike. Pultovi pomoći na glavnom ulazu u Dom sportova otvaraju se u nedjelju u 16.00 sati.

Prikupljena pomoć će već jutro nakon utakmice biti dostavljena radnicima u Đakovu zahvaljujući klupskom partneru - logističkoj tvrtci TRAST, a Medvjedi nedjeljnu utakmicu posvećuju radnicima Đakovštine i njihovim obiteljima.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika