26.10.2011. / 16:19

Autor: Nacional.hr

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

"Želja nam je da film bude dio svjetske kulturne baštine, a ne da bude promatran u kontekstu politike", izjavio je jedan od banjalučkih producenata, Žarko Malinović

Michael DouglasMichael DouglasBanjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic.

Nitko od navedenih filmskih zvijezda još nije potvrdio svoje sudjelovanje, no saznaje se kako će se film zvati 'Tajne srca'. Producenti filma tvrde kako će glavni glumac Michael Douglas započeti snimanje u veljači sljedeće godine u Banja Luci.

Scenarij se najprije zvao 'Tajna 12 beba' i navodno je zainteresirao američke filmske poduzetnike. Film se temelji na istinitom događaju iz proljeća 1992. godine, kada je u banjalučkoj bolnici zbog nedostatka kisika preminulo 12 beba. Borivoje Jevđenić je o tom užasnom događaju snimio dokumentarni film, a lokalni filmski producenti napisali su scenarij i poslali ga u Hollywood.

"Mi se u ovom filmu bavimo univerzalnim ljudskim. Želja nam je da film bude dio svjetske kulturne baštine, a ne da bude promatran u kontekstu politike", izjavio je jedan od banjalučkih producenata, Žarko Malinović. Producenti najavljuju da je španjolska diva Paz Vega blizu prihvaćanja uloge, kao i mnoge druge filmske zvijezde.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika