03.11.2011. / 11:16

Autor: Nacional.hr

Privođenja zbog ubijanja Kamenskog?

Sve osobe su saslušane i trebale bi biti svjedoci u slučaju kako je uništenja tekstilna industrija Kamensko

Miroslav KutleMiroslav KutleU zajedničkoj akciji policije i Uskoka privedeno je desetak osoba u sklopu istrage oko tvrtke Dalta odnosno finacijskih poslova Miroslava Kutle, Antuna Crlenjka, Davora Vlajčevića i Ninoslava Pavića, saznaje Index.

Sve osobe su saslušane i trebale bi biti svjedoci u slučaju kako je uništenja tekstilna industrija Kamensko. Prema njihovom iskazu za cijelu priču kupnje, prodaje, kupoprodaje i vraćanja duga odgovorni su Miroslav Kutle, njegovi suradnici Antun Crlenjak vlasnik Dalte i šef tvrtke Vilinske poljane Davor Vlajčević, ali i novinski tajkun Ninoslav Pavić.

O voćaru Ivanu Krpini koji je izradio projekt dugotrajnog nasada jabuka, što je bio temelj za povećanje vrijednosti tvrtke Dalta od 120 tisuća kuna na 33,6 milijuna kuna i cijelom slučaju, mediji su već pisali. Podsjetimo kako je riječ o fiktivnom poslu. Kamensko je namjerno zaduživano kako bi se moglo polagati pravo na njegovu imovinu, ali služiti i za navodno vraćanje duga Kutli koji je napravio Pavić. Uhićenja se, navodno, očekuju ovih dana.

Vezane vijesti

Crlenjak i Vlajčević osumnjičeni za nenamjensko trošenje 14 milijuna kuna

Crlenjak i Vlajčević osumnjičeni za nenamjensko trošenje 14 milijuna kuna

Bivši čelnici propale tekstilne tvrtke "Kamensko" Antun Crlenjak i Davor Vlajčević nisu uhićeni zbog afere s tom tvrtkom, nego zbog sumnje da su s… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 03.11.11. 12:26

Pavić će biti uhapšen?Nemoguće.


registracija
7/4/11

ivanovac, 03.11.11. 12:52

A za koju lovu je Nino Pavić postao medijski mogul, gdje je zaradio novac kojim je pokupovao novine, časopise i napravio firmu????
Vjerojatno bi se i tu našlo posla za DORH i USKOK.


registracija
10/7/09

Anemona, 03.11.11. 14:32

Da se rascisti to sa Kamenskim velika mi je zelja.
Radovalo bi me kada bi one divne,postene, ustrajne u svojoj (nazalost,uzaludnoj) borbi radnice dobile satisfakciju.
Bilo je bolno pratiti ih u borbi za pravdu,za opstanak.....


registracija
11/1/10

fluid, 03.11.11. 14:54

Na slučaju Kamensko kao i na slučajevima diljem zemlje(Đakovština,Dalmacijavino i dr.),potpuno se jasno vidi sva zamišljena doktrina tuđmanovštine.To je potpuni prikaz načina kako je pljačka zamišljena,kako se provodila i kako podobnički pravosudni aparatčici trebaju sve to blagosoviti i "zakonito" sprovesti.Zato i je bila nužna smjena "starih a nepodobnih sudskih službenika"a postavljanje novih ali "domoljubnijih".Nikakvo domoljublje već samo podobnost ali za zasluge "pravnog" zatvaranja ili pak presuđivanja u tim pretvorbama,onako kako bi to nomenklaturi HDZ i njjegovih odabranika,odgovaralo.I to je sve !Jednostavno model pljačke se može u cijelosti sagledati kroz Kamensko,kako je to išlo.Pametnom dosta.


registracija
11/12/07

time, 03.11.11. 15:06

Uskoro će krenuti češljanje kriminala u Hypo Consultantsu koji su naši tajkuni kupili za svega 28 mil a knjigovodstvena vrijednost mu je 150 mil dok mu je stvarna vrijednost preko 1,6 milijarde EUR-a.Čekamo pritvaranje DAMIRA FARKAŠA, NINE PAVIĆA i jos nekih "tajnih vlasnika".Bajićevi imaju prepune ruke jer su predugo čekali povoljniju klimu i sve teže stvari odlagali.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika