03.11.2011. / 17:38

Autor: Bojana Križić

3.Flaf - Festival Lomography analogne Fotografije

Lomografija: zabavan i nesputan način dokumentiranja života

Organizatori su pripremili druženje uz radionice, projekciju dokumentarnog filma o Lomografiji, isprobavanje Lomography fotića i postavljanje veeeeeeelikog LomoWall-a na temu “I know what you did last summer!”

Ovoga se vikenda u zagrebačkom Studentskom Centru otvara treći po redu Festival Lomography analogne Fotografije, popularno nazvan Flaf. Organizatori su pripremili druženje uz radionice, projekciju dokumentarnog filma o Lomografiji, isprobavanje Lomography fotića i postavljanje veeeeeeelikog LomoWall-a na temu “I know what you did last summer!” Za sve voljne noćne zabave pripremili su dva tuluma u Teatru&TD.

Jedan u četvrtak 03.11.2011 i jedan u subotu 05.11.2011. Ako ste voljni uklopiti vaše ljeto u LomoWall u SC-u, posjetite Lomography.com; ulogirajte se; pod “competitions”; pronađite “I know what you did last summer” Lomowall rumble i postajte svoje 3 najdraže fotografije. Vidimo se u SC-u i zapamtite “Budućnost je Analogna!”

Lomowall je: Umjetnička instalacija koja sadrži brojne fotografije na određenu temu koji zajedno čine specifičnu i zanimljivu vizualno-umjetničku instalaciju. Lomowall u SC-u će imati oko 10000 fotografija. Lomografija je: Potpuno drugačije fotografsko izražavanje. Bilježenje trenutka bez razmišljanja i zadržavanje bilješke isključivo na filmu. Lomografija je zabavan i nesputan način dokumentiranja života.

Vezane vijesti

Voda koncesionarima

Voda koncesionarima

Prvi regionalni festival vode, kojeg je inicirala najveća regionalna izdavačka kuća Europa press holding, a organizirao Jutarnji list započeo je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika