07.11.2011. / 13:50

Autor: Hina

Mahmud Ahmadinedžad upozorio na napade na Iran

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad izjavio je da SAD i Izrael žele napasti Iran u borbi protiv njegova rastuća utjecaja, te upozorio na svaki napad na njegovu zemlju u intervjuu objavljenom u ponedjeljak u egipatskom dnevniku.

Mahmud AhmadinedžadMahmud AhmadinedžadIranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad izjavio je da SAD i Izrael žele napasti Iran u borbi protiv njegova rastuća utjecaja, te upozorio na svaki napad na njegovu zemlju u intervjuu objavljenom u ponedjeljak u egipatskom dnevniku.

"Iran je povećao svoj sposobnost i nastavlja napredovati te je u stanju konkurirati u svijetu. Sada Izrael i Zapad, posebice Amerika, strahuju od sposobnosti i uloge Irana", izjavio je Ahmadinedžad u državnom dnevniku Al-Akbar.

"Pokušavaju dobiti međunarodnu podršku za vojnu operaciju namijenjenu poništavanju utjecaja Irana. Moraju znati da im Iran neće dopustiti da djeluju protiv njega", dodao je on.

IAEA bi u utorak trebala objaviti izvješće koje, prema zapadnim diplomatskim izvorima, podržava sumnje u vojni karakter iranskog nukelanog programa što je Ahmadinedžad ponovno formalno demantirao u tom intervjuu.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
12/1/11

bozhidar, 07.11.11. 20:05

drzim cvrsto da svjetskim [te ne samo americkim i sephardo-ashkenaskim narodima sa moshinom praznovjerom] supremacistima [asocialistima, fascistima, nacistima, sybaritima, popovima] treba sada novi ratovi vise nego sto su im trebali ratovi protiv koreje, vietnama, palestine '22 do danas, pashtuna, et al.

jer kako ce oni drukcije zaustaviti ili unistiti svjetske proteste protiv svijeta koji cini ogromne zlocine, nepravde, protiv biote i nevinog svijeta.

yes, be sure to expect one, two, three.., more wars next yr and in next decade. who's next? i suggest palestina, syria, lebanon, yemen, iran; if the latter does not possess wmd! tnx bozhidar


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika