08.11.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Aleksandra Grdić i Jura Blažević: Blisko prijateljstvo preraslo u ljubavnu vezu

Bivša Miss Hrvatske u vezi je s članom hip hop skupine Connect; iako oboje još uvijek žele ljubav držati u tajnosti, može ih se često vidjeti zajedno, baš kao i Juru kako šeće Aleksandrina psa; uz to, njegova bivša djevojka Kristina Lumbar ispričala je za Extru da su oni skupa još od proljeća i da ih je spojila ljubav prema, kako kaže, istim stvarima

Iako svoju ljubavnu vezu nastoje sakriti od očiju javnosti, Jura i Aleksandra cijelo su ljeto proveli zajednoIako svoju ljubavnu vezu nastoje sakriti od očiju javnosti, Jura i Aleksandra cijelo su ljeto proveli zajednoČlan popularne hip-hop skupine iz Zaprešića Connect ljubi bivšu miss Hrvatske Aleksandru Grdić. Godinama su bili prijatelji, ali ovog proljeća njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav. Iako svoju ljubavnu vezu nastoje sakriti od očiju javnosti, Jura i Aleksandra cijelo su ljeto proveli zajedno.

Naime, početkom srpnja zajedno su se zabavljali na najpopularnijoj novaljskoj plaži Zrće na nastupima Fatboy Slima te nizozemskog DJ-a Armina Van Buurena. Nakon toga, Aleksandra je otišla u Zadar da bi sa svojom kolegicom i prijateljicom Stefany Hohnjec organizirala modnu manifestaciju "Zadar fashion nights" koja je završena nastupom hip-hop grupe Connect, čiji je Jura Blažević član. Potom su se zajedno zabavljali u poznatom zadarskom klubu "HITCH" do ranih jutarnjih sati.

Iako su mnogi mislili da je riječ o ljetnoj avanturi, njihova se veza nastavila i nakon što su se vratili u Zagreb. Aleksandra Grdić gotovo se potpuno povukla iz medija, a na pitanje jednog tv-novinara koji je razlog tome, odgovorila je da se skita po okolnim zagrebačkim brežuljcima aludirajući na Zaprešić u kojem njezin dečko Jura Blažević živi.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika