09.11.2011. / 09:13

Autor: Hina

Kompromitirani Cain ne odustaje

Cain, bivši predsjednik upravnog odbora lanca restorana brze hrane Godfather's Pizza, pokušava zaustaviti urušavanje svoje dosad plodne kampanje za republikanskog predsjedničkog kandidata, jer ankete pokazuju da su mu ove optužbe naštetile

Poduzetnik Herman Cain odbacio je u utorak optužbe za seksualno uznemiravanje nekoliko žena i rekao da ga se time neće prisiliti da odustane od republikanske nominacije za američke predsjedničke izbore 2012. godine.

"To se neće dogoditi", rekao je Cain na tiskovnoj konferenciji, odgovarajući na upit o mogućem odustajanju od predsjedničke nominacije.

Cain, koji se po mnogim anketama nalazi na vodećem mjestu među kandidatima za republikansku nominaciju iako nikada nije obnašao nijednu javnu dužnost, sazvao je konferenciju kako bi odgovorio na tvrdnje Sharon Bialek iz Chicaga, koja ga je u ponedjeljak optužila za pokušaj seksualnog napastvovanja 1997. godine. Ona je jedna od četiriju žena koja Caina optužuju za seksualno uznemiravanje, ali je prva koja je to učinila javno.

Cain je izjavio da Bialek nikada nije vidio dok se dan prije nije pojavila na televiziji. "To što ona govori jednostavno se nije dogodilo", rekao je. Nazvao ju je produktom "demokratske mašine" s ciljem potkopavanja njegove kandidature.

Cain, bivši predsjednik upravnog odbora lanca restorana brze hrane Godfather's Pizza, pokušava zaustaviti urušavanje svoje dosad plodne kampanje, jer ankete pokazuju da su mu ove optužbe naštetile.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika