20.11.2011. / 14:48

Autor: Hina

Postignut dogovor između Uprave ZLZ-a i štrajkaša

Postignut je dogovor između Štrajkaškog odbora i Uprave Zračne luke Zagreb o 44 ključna zahtjeva za izmjenu Kolektivnog ugovora Zračne luke Zagreb

Predstavnici radnika i Uprava postigli su dogovor (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)Predstavnici radnika i Uprava postigli su dogovor (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)Predstavnici štrajkaša i Uprava Zračne luke Zagreb postigli su dogovor oko ključnih točaka kolektivnog ugovora te je otkazan štrajk koji se trebao održati sutra.

"Postignut je dogovor između Štrajkaškog odbora i Uprave Zračne luke Zagreb o 44 ključna zahtjeva za izmjenu Kolektivnog ugovora Zračne luke Zagreb. Time su otklonjeni razlozi za održavanje štrajka najavljenog za ponedjeljak, te će se promet u Zračnoj luci Zagreb odvijati prema redovnom redu letenja", priopćili su iz Zračne luke Zagreb.

Podsjetimo, zaposlenici ZLZ-a u petak su održali šestosatni štrajk tijekom kojeg je bilo otežano prometovanje zrakoplova na Plesu. Uprava ZLZ se zbog toga ispričava svim putnicima.

Vezane vijesti

Sindikati moraju popustiti ili se raskida kolektivni ugovor?

Sindikati moraju popustiti ili se raskida kolektivni ugovor?

Tisuće zaposlenih u javnom sektoru ostali su u šoku nakon vladine najave o ukidanju prava iz kolektivnih ugovora. No, prvotni šok koji je ministar… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika