21.11.2011. / 14:24

Autor: Hina

Provaljeno u stranačke prostorije HDZ-a u Karlovcu

U tijeku je očevid provale u stranačke prostorije HDZ-a na Mažuranićevoj obali u Karlovcu, potvrdila je Hini glasnogovornica karlovačke Policijske uprave ne navevši da je riječ o HDZ-u, stranci koje županijska i karlovačka gradska organizacija djeluju na toj adresi.

Prostorije HDZ-a u Karlovcu (Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL)Prostorije HDZ-a u Karlovcu (Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL)U tijeku je očevid provale u stranačke prostorije HDZ-a na Mažuranićevoj obali u Karlovcu, potvrdila je Hini glasnogovornica karlovačke Policijske uprave ne navevši da je riječ o HDZ-u, stranci koje županijska i karlovačka gradska organizacija djeluju na toj adresi.

Policija je izvijestila da je dojavu o provali zaprimila u 7 sati.

Na mjestu provale vidi se razbijeno staklo na ulaznim vratima, a po izjavi tajnika županijske organizacije HDZ-a na podu je bilo razbacanih papira, prevrnute stolice i izbačene ladice radnih stolova.

"Ne mogu vam reći je li išta ukradeno, osim da kompjutori nisu, jer nismo prije policije ulazili unutra da ne otežamo utvrđivanje dokaza i tragova", kazao je tajnik županijskog odbora HDZ-a Ivan Krznarić.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika