23.11.2011. / 23:02

Autor: Hina , Nacional.hr

Kosor u Pazinu

Nosimo velik teret jer nas mediji ne vole

"Kukuriku koalicija poručuje kako želi promijeniti Hrvatsku. Žele li je promijeniti na način na koji su je promijenili od 2000. do 2003., to neće proći, ne želimo jugosferu," zaključila je Jadranka Kosor

Photo: Goran Kovačić/PIXSELLPhoto: Goran Kovačić/PIXSELLPredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na večerašnjem je središnjem predizbornom skupu ove stranke u osmoj izbornoj jedinici održanom u Pazinu istaknula kako je upravo međusobna potpora unutar stranke bila presudna da ona kao predsjednica HDZ-a izdrži sve napade na stranku.

Po njenim riječima, bez te potpore zasigurno ne bi uspješno završila pregovore za ulazak Hrvatske u Europsku uniju niti bi imala odlučnosti otvoriti široku borbu protiv korupcije.

"Mi smo imali hrabrosti i bili spremni urediti svoju kuću odnosno stranku i upravo zbog otvaranja borbe protiv korupcije i kriminala te zbog izrazite medijske nesklonosti prema HDZ-u, mi nosimo najveći i najteži teret," naglasila je Kosor dodavši kako će HDZ sve ove nedaće savladati jer, kako je rekla "dobro i istina uvijek pobjeđuju". Poručila je i kako će se do kraja svog političkog života boriti za to da borba protiv korupcije ide prema svima i prema svim strankama te da ne zastane.

"U tom nas nitko neće zaustaviti, niti uvrede niti prijetnje," rekla je Jadranka Kosor.

Govoreći o razlikama između HDZ-a i Kukuriku koalicije Kosor je rekla da ta koalicija želi dovesti MMF, prodati HEP, šume i vode, što HDZ neće dozvoliti. Istaknula je da je njena stranka "vratila dug umirovljenicima, do ove godine u iznosu od 8,5 milijarde kuna, premda su u SDP-u govorili kako ne postoji nikakav dug".

"Žalosno je da je SDP kada je bio na vlasti drastično smanjio prava hrvatskim braniteljima. Došlo je do ponižavanja branitelja, a mi smo taj sustav ponovno vratili u normalnu kolotečinu jer ne želimo dopustiti da se prava i dostojanstvo branitelja urušava," istaknula je. Dodala je kako HDZ neće dozvoliti da u Hrvatsku stignu optužnice iz Srbije protiv onih koji su najzaslužniji za slobodu.

"Kukuriku koalicija poručuje kako želi promijeniti Hrvatsku. Žele li je promijeniti na način na koji su je promijenili od 2000. do 2003., to neće proći, ne želimo jugosferu," zaključila je Jadranka Kosor.

Nositelj HDZ-ove liste u osmoj izbornoj jedinici Davor Božinović je također izrazio uvjerenje kako će HDZ pobijediti na izborima i tako "nastaviti još jedan posao u nizu".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
10/7/09

Anemona, 23.11.11. 23:18

Je li to srpski sindrom "ceo svet je protiv nas"!?


registracija
1/3/11

Laudate, 23.11.11. 23:30

Mediji imaju sindrom sluge čiji je gospodar onemoćao i sada ga žestoko napadaju pokušavajući oprati vlastitu sramotu pred sobom samima za kukavičko i slugansko ponašavanje.


registracija
5/10/11

Dragi, 24.11.11. 01:04

Naravno da je srpski sindrom, kada je i Kosorica Srpkinja ili barem na pola.


registracija
23/11/11

deusexmachina, 24.11.11. 05:05

ŠTO TO DRUGARICA ZBORI ???

Drugarica Kosor nikako da se "oslobodi" svojih Kumrovečkih "manira".Mjesto joj je tamo gdje je i svim "komunjarama".......u Remetincu. Time ne mislim izjednačavati bivše članove SK i Nju! Naime,biti "komunjara" nije pitanje članstva u bivšem SK već je je to stanje svijesti, a takve "svijesti" upravo je HDZ prepun.


registracija
23/11/11

deusexmachina, 24.11.11. 05:18

I NE SAMO MEDIJI...

Drugarica Kosor je samo djelimično u pravu. Naime , ne samo da HDZ ne vole mediji........ni HDZ ni Nju ne voli.......narod!!!


registracija
21/2/11

skyway, 24.11.11. 05:24

Daj vise kad ce ti izbori da se skine ova guska koja je toliko antipaticna i ogavna da vjerujem odbija od HDZ i ono malo ljudi koji bi jos uvjek za nj glasovali. Ovakve rugobe jos nije bilo na politickoj sceni.
Bas je komunjara i to u onom najruznijem smislu. Uz to i stanolupezica. Fuj!


registracija
2/6/11

stereo, 24.11.11. 07:37

Na način kako su je promjenili 2000 godine. Ova ili nezna ili nema mozga ili nema više ideja.
Nemam više ideja niti ja za njih.


registracija
17/6/05

torpedo, 24.11.11. 08:28

Da, da, za sve je kriv Toma Sojer (kako kaze Balasevic)... HDZ sa svime ovim nema nikakve veze. Naravno.

HDZ je sve ove godine srao i na kraju napravio ogromno sranje, i sad onda rezultate svog politickog djelovanja pokusavaju podmetnut drugima. Kao kukavica, svoje jaje podmece drugim pticama.

Gospodo iz HDZa, jasno mi je da vam je tesko (s obzirom koliko ste se nakrali, morali biste imati bar malo obzira prema pucanstvu), ali budite bar dostojanstveni (ako uopce imate pojma sto je to) a ne takvi jadnici.

Hrvatska je u banani, drzavni deficit nam je prevelik, previse sluzbenika, slaba produktivnost... to je ostavstvina HDZa, samo Jadranka ne govori da ce ona uvesti stednju i druge bolne rezove, nego plasi birace da ce to SDP napravit

Samo istina je da ce sljedeca Vlada, bez obzira tko pobijedio na izborima, morati donijeti bolne rezove u drustvu ili u protivnom cemo zavrsiti ko Grcka.


registracija
17/4/11

DONDON, 24.11.11. 08:59

Kakva patetika ! Ne vole ih mediji, pa zato "nose veliki teret" i trpe nepravde (?!). Nose oni veliku lovu što su oteli narodu, pa ako im je to teret, neka je vrate i neka se zadovolji pravda, koju su nanijeli ovome društvu.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 24.11.11. 09:21

nitko te ne voli jadranka vlaisavljevic, bila si clanica komunisticke pratije do 1992. Ni vlastita majka tene voli.


registracija
2/4/10

Njofra, 24.11.11. 09:52

"Kukuriku koalicija poručuje kako želi promijeniti Hrvatsku. Žele li je promijeniti na način na koji su je promijenili od 2000. do 2003., to neće proći, ne želimo jugosferu," zaključila je Jadranka Kosor
Tako je, ne smijemo dozvoliti crvenima da smanje nelikvidnost kao što su to već radili 2000, ne smijemo im dozvoliti da grade autoceste duplo jeftinije nego mi. Oni su 2000.-te izvukli Hrvatsku iz izolacije i potpisali pakt o pridruživanju s EU (a mi smo izašli iz sabornice) - ne smijemo im dozvoliti takvo ponašanje!


registracija
27/8/09

Lujo1, 24.11.11. 09:59

"PLIVA POD ISTRAGOM: Oštetili državu i za prodaju Barru uzeli 70 milijuna eura provizije? - sanader, čović, žužul!

Eheeeeej Nacionalovci - zakaj o ovome niš ne pišete?
Zakaj štitite mafiju?
Zakaj Jutarnji piše, a vi šutite ko šljive v riti?

Veli ova idiotkinja na sliki kak ju mediji ne vole - pa jeb*m vam mater lopovsku ko zdrav vas voli!
Pa vas treba sve pred zid po kratkom postupku!


registracija
3/12/10

Yoda, 24.11.11. 10:43

Od kad traje ovo preseravanje Jace i njenih poltrona skinuo sam nekoliko kilograma, što je dobro... Naime, nakon svakog teksta o njoj odem povraćati... Koja tuka: jugosfera!? Ne zna čime bi plašila narod pa citira Đakića... Jesus...


registracija
22/3/11

vferari, 24.11.11. 11:40

Krivi su joj crveni,bjeli zeleni,marsovsi,mediji i jdni i drugi samo nije kriva nesposobnos,bahatos pljačka u miru i ratu izdaja u ratu(Vukovar)i na kraju nakon izbora puna Lepglava jer u remetincu neće biti mjesta.


registracija
16/6/10

nosonja, 24.11.11. 11:59

Milina vas je za čitati,bravo komentatori.


registracija
9/3/11

ajme3meni, 24.11.11. 13:03

Lujo1,
ne prd zid po kratkom postupku, to bi im bio jedan vid nagrde da se ne pate nakon 20-tak godina uživanja. Bolje je, isti broj godina u zatvoru zatvorenog tipa s najgorim kriminalcima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika