25.11.2011. / 13:25

Autor: Hina , Nacional.hr

Jadranka Kosor:

Na krivu su se namjerili

Upitana je li sve spremno za potpisivanje pristupnog ugovora s EU, Kosor je novinarima rekla kako je dobila poziv za potpisivanje pristupnog ugovora s EU, kojeg su potpisali predsjednik Europskog vijeća Herman Van Rompuy i poljski premijer Donald Tusk

ArhivaArhivaPredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor obišla je danas, u sklopu posjeta VI. izbornoj jedinici, zagrebačku Tržnicu Utrine, te se družila sa više desetaka građana koji su je dočekali okupljeni ispred HDZ-ovog štanda.

Čelnica HDZ-a sa visokim stranačkim dužnosnicima obilazila je štandove, razgovarala s prodavačima te je kupila mrkvu, dunju i mlince.

Upitana je li sve spremno za potpisivanje pristupnog ugovora s EU, Kosor je novinarima rekla kako je dobila poziv za potpisivanje pristupnog ugovora s EU, kojeg su potpisali predsjednik Europskog vijeća Herman Van Rompuy i poljski premijer Donald Tusk. "Sve je pripremljeno i jako se veselim tome", kazala je Kosor dodajući kako će pristupni ugovor potpisati s nalivperom koje joj je prošle godine poklonio Sveti Otac Benedikt XVI. "Tinta je kupljena, sve je pripremljeno za velik važan i povijesni događaj", poručila je.

"Hrvatska koja će uskoro postat 28. članica se i danas već ponaša kao članica EU, a u središtu naše pozornosti jest ono o čemu danas razgovaraju zemlje članice", ustvrdila je predsjednica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor.

"Ma, gdje bih se ja dala? Kad me napadaju, na krivu su se namjerili", poručila je u razgovoru s građanima na tržnici Utrina predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

U njezinoj pratnji bili su visoki stranački dužnosnici, među kojima i Jasen Mesić, Ivan Šuker, Dražen Bošnjaković, Boris Kunst te čelnica DC-a Vesna Škare Ožbolt.

Autobus s predsjednicom stranke i HDZ-ovim dužnosnicima, nakon Utrina produžio je za Veliku Goricu, Petrinju, Kukuruzare, Hrvatsku Kostajnicu, Sunju i Sisak.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
14/11/11

salama, 25.11.11. 13:31

Trebace joj tinta da zamete trag kad nastane bjezanija.


registracija
14/7/11

Trinity, 25.11.11. 13:33

Bolesnica!!!! Nije kupila krumpir. Za salatu.


registracija
27/12/06

Skipp, 25.11.11. 14:33

"družila sa više desetaka građana koji su je dočekali okupljeni ispred HDZ-ovog štanda."

I tih"više desetaka" će HDZ-u osigurati većinu u parlamentu jedino u slučaju da svaki glas za HDZ vrijedi deseterostruko. Što me ne bi čudilo i za to treba jako paziti na sastav biračkih odbora...


registracija
9/8/09

vinko12, 25.11.11. 16:42

Premijerko,sada ih deri najzesce.
Crveni gube sigurni izbore. Hrvati nece crvenu drzavu kao Bjelorusiju.
Ti ne trebas pozivati gradjane na kavu kao spedovci (mesic josifovic ) - koji misle da tako dokazuju da nisu diktatori i glume demokrate.
Nakon pobjede, bez kave s gradjanima molim. Nemoj da slucajno naslijedis to neokomunisticku primitivnu laznu gostoljubivost.


registracija
25/10/10

cuma, 25.11.11. 19:47

Vinko 12, kad si se zadnji put pogledao u ogledalo, imaš problem, psiholozi, psihijatri bi ti svakako trebali, šizofrenija može biti jako opasna u ovoj fazi,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika