08.12.2011. / 19:43

Autor: Hina

Uprava HRT-a imenovala tri nova ravnatelja

Hrvatska radiotelevizija (HRT) danas je izvijestila o imenovanjima ravnatelja svojih ustrojbenih jedinica pa je tako za ravnatelja Hrvatske televizije imenovan Damir Novinić, za ravnateljicu Hrvatskog radija Ivanka Lučev, a za ravnatelja Glazbene proizvodnje imenovana je Sanda Vojković Smiljanić.

HUprava je imenovala nove ravnateljeUprava je imenovala nove ravnateljervatska radiotelevizija (HRT) danas je izvijestila o imenovanjima ravnatelja svojih ustrojbenih jedinica pa je tako za ravnatelja Hrvatske televizije imenovan Damir Novinić, za ravnateljicu Hrvatskog radija Ivanka Lučev, a za ravnatelja Glazbene proizvodnje imenovana je Sanda Vojković Smiljanić.

U priopćenju se navodi da je nakon provedenog javnog natječaja, sukladno odredbama Zakona o HRT-u i Statutu HRT-a, Uprava HRT-a na današnjoj, 12. sjednici imenovala ravnatelje ustrojbenih jedinica HRT-a na mandat od četiri godine, počevši od 9. prosinca 2011.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika