14.12.2011. / 10:10

Autor: Naciona List

U jamici tvoji su vojnici

Naciona list: Pismo zapovjedniku Karamarku

Glavni stožer Naciona lista uspio je presresti zatvoreno pismo kojeg su izdajice u našim redovima nastojale proturiti navodnom vođi protujugoslavenske kontrarevolucije Tomislavu Karamarku. Pismo izdajica objavljujemo u cijelosti, kao opomenu i upozorenje svim narodima i narodnostima da među nama i dalje ima onih koji žele rasturiti našu zemlju. Što se tiče Naciona lista, mi takvo nešto nećemo trpjeti u oslobođenoj Jugoslaviji!

Neoprezni izdajica koji se, pomičući šahtovnicu kako bi odnio pismo zapovjedniku Karamarku, zarazio 'smradom Jugoslavije' (Photomontage)Neoprezni izdajica koji se, pomičući šahtovnicu kako bi odnio pismo zapovjedniku Karamarku, zarazio 'smradom Jugoslavije' (Photomontage)Gospodine vrhovni zapovjedniče!

Budući da zadnjih 10 dana nismo dobili niti jednu jedinu informaciju s terena, šaljem vam ovo pismo, u nadi da će dospjeti u vaše ruke. Obraćam vam se, gospodine zapovjedniče, kao vođa radikalne frakcije Naciona lista, koja se, zajedno s još nekolicinom provjerenih domoljuba, odmetnula predprošle nedjelje poslije ponoći i sakrila duboko u podzemne bunkere. Ne bih vas, gospodine zapovjedniče, gnjavio sa nekakvim pismima i sličnim glupostima, na čemu se unaprijed ispričavam, ali situacija je takva da ne znamo što nam je činiti!

Dok ovo pišem, protječe dvjesto dvadeset i sedmi sat otkako je u Hrvatskoj uspostavljena nova Jugoslavija. Dogodilo se dakle upravo ono na što ste Hrvate upozoravali sve ove tjedne: crvena jugobanda izbornim je inženjeringom ukrala vlast u Domovini i počela sprovoditi monstruozni projekt jugosfere! Dogodilo se dakle da su na vlast došli neprijatelji, koji, kako ste i sami lijepo kazali, 'nikad nisu željeli samostalnu Hrvatsku'. Dogodilo se, slijedom toga, da će, nakon 20 godina samostalnosti, crveni kmeri opet zabiti kolac u srce majčice Domovine, prije toga je čoporativno silovati, a poslije njezin leš baciti natrag u prljavu tamnicu naroda!

Zahvaljujući, međutim, vašim pravovremenim pozivima na sveopću mobilizaciju svega što hrvatski misli i diše, koje ste onako mudro odašiljali sa predizbornih govornica, mogu s ponosom konstatirati kako jugobandi nećemo olakšati posao!

Dapače, kao pravi Hrvat i domoljub, vjerujem u naš trijumf! Zašto? Pa zato jer u ovim teškim povijesnim okolnostima imamo nešto što neprijatelji nemaju. Imamo vas, gospodine zapovjedniče, istinskog lidera koji je bez razmišljanja i u svakom trenutku spreman položiti svoj život na Oltar domovine. Ali to nije sve: ne samo da imamo vas, nego imamo i 85 novih generala, koje ste imenovali dva dana prije izbora, jer ste, dakako, znali što nas čeka poslije te sumorne nedjelje...

Stoga vas obavještavam kako s nestrpljenjem iščekujemo daljnje upute, a ponajviše naredbu da izađemo iz ovog mraka i da im se najebemo keve.

Pritom smo u potpunosti svjesni za koga trebamo proliti krv, gospodine zapovjedniče, ali - kome i kada?

Kad smo već kod toga: da li se krenulo o kontraofenzivu? Jesu li domoljubi raspoređeni po ključnim prometnim punktovima, sa eksplozivom u rukama i himnom na usnama? Jeste li minirali jugoslavenske institucije na Markovom trgu? Kakva je situacija u ostalim gradovima? Da li su pristaše spremne za odmazdu?

Što se nas tiče, gospodine zapovjedniče, mi smo se pripremili i na najgoru pokoru: spremni smo izaći iz podzemlja i za Domovinu udisati onaj 'smrad Jugoslavije' na koji ste nas odavno upozoravali.... Mogu, gospodine zapovjedniče, samo zamisliti kako vam je gore na bojištu; nije lako podvrgavati junačke nosnice vonju umjetno oživljenog leša, koji se raspadao zadnjih 20 godina...

Uopće, kakav je miris smrada Jugoslavije?

Narajcani soldati čekaju zapovjedi navodnog vrhovnog zapovjednika, koji ih je napaljivao za vrijeme kampanjeNarajcani soldati čekaju zapovjedi navodnog vrhovnog zapovjednika, koji ih je napaljivao za vrijeme kampanjeMi ga, naime, u ovim podzemnim okolnostima ne osjećamo. Zapravo, više bih rekao da se u našem slučaju radi o kombinaciji neopranih čarapa, znoja i govana.

Ali, nije da se bunim gospodine zapovjedniče. Nipošto! Uvijek ćemo odabrati slatkasti vonj hrvatske septičke jame nad oporim smradom Jugoslavije!

Ispričavam se unaprijed, gospodine zapovjedniče, na onome što ću sad napisati, ali smatram kako je iznimno bitno da znate sve detalje o stanju vaših vjernih trupa.

Kod pojedinih momaka vidljiv je, naime, pad morala i borbene gotovosti. Jer, što je bilo? Neki od njih su, gospodine zapovjedniče, propustom viših časnika, došli u doticaj s tranzistorom, baš u trenu kad je neki neprijateljski propagandist govorio nešto u smislu da ćete vi, gospodine zapovjedniče, ići u Sabor. Nemojte, dakako, misliti da ja vjerujem tim masonskim podvalama! Znam ja, gospodine zapovjedniče, da vi nikad ne bi sjeli s jugobandom i srbočetničkim zavojevačima za isti stol, a nekmoli dizali svoju junačku desnicu za šugoslavenske zakone! Pogotovo nakon što ste ih otvoreno prokazali kao 'neprijatelje'. To bi automatski značilo da ste izdajica, a vi takva gnjida niste!

Ali, jedno je što mislim ja, a drugo kako se osjećaju obični vojnici... No, trebate ih s druge strane i razumjeti, gospodine zapovjedniče, to su još golobradi mladići koje treba formirati, bodriti. Ubiti boga u njima ako treba. To su, uvjeravam vas, rasni hrvatski vojnici, koji su spremni poginuti pod vašim zapovjedništvom! Pa neće valjda ginuti za Milanovića, koji, kako ste ga i sami razotkrili, 'održava skupove bez hrvatske zastave'.

Usput, gospodine zapovjedniče, moramo vas obavijestiti da je jedan od naših najhrabrijih vojnika danas zaražen smradom Jugoslavije i da nismo sigurni hoće li preživjeti. Što je bilo? Taj je heroj, prijavivši se dobrovoljno, izašao iz podzemnog hrvatskog mraka na jugo-površinu, kako bi ovo pismo vlastoručno odnio do vašeg poštanskog sandučića.

Apeliramo stoga da nam pošaljete jednog od onih vaših naoružanih poštara kako bi nastavili prepisku.

Pa da neprijateljima, kad vrijeme sazrije, krenemo Karati Marku!

Bog i Hrvati!

Naciona list - zrcalni obraz nacije

Naciona list na fejsbuku

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.