17.12.2011. / 09:48

Autor: Hina

Obama čestitao Medvedevu na pridruženju WTO-u

Američki predsjednik Barack Obama čestitao je u petak, u telefonskom razgovoru, svojem ruskom kolegi Dmitriju Medvedevu na pridruženju Rusije Svjetskoj trgovinskoj organizaciji (WTO), izvijestila je press-služba ruskoga predsjedništva.

Dmitrij Medvedev i Barack ObamaDmitrij Medvedev i Barack ObamaAmerički predsjednik Barack Obama čestitao je u petak, u telefonskom razgovoru, svojem ruskom kolegi Dmitriju Medvedevu na pridruženju Rusije Svjetskoj trgovinskoj organizaciji (WTO), izvijestila je press-služba ruskoga predsjedništva.

"Barack Obama čestitao je Dmitriju Medvedevu na primanju Rusije u članstvo WTO-a", stoji u priopćenju što ga je objavio Kremlj te se dodaje da je razgovor inicirala američka strana.

"Dvojica šefova država istaknula su veliku važnost ovoga događaja, ocijenivši kako sada postoje temelji za značajno jačanje bilateralne ekonomske suradnje. Obojica predsjednika inzistirala su na važnosti održavanja pozitivne dinamike u razvoju rusko-američkih odnosa.... te su se složili da je važno nastaviti učinkovito raditi kako bi se ojačala bilateralna suradnja", stoji u priopćenju.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika