19.12.2011. / 11:37

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija i Društvena mreža Građana:

'Karcinom se širi na deželu'

"Nadamo se da će slovenska država znati spriječiti da taj feudalac modernog doba ucjenjuje cijelo društvo tisućama otkaza ako se društvo pokuša zaštititi od njegova bogaćenja tako što ga pokuša bilo skinuti sa „sise" bilo smanjiti mu dotok mlijeka iz džepa svih građana", kažu iz Građanske akcije

Foto: Građanska akcija, Društvena mreža građanaFoto: Građanska akcija, Društvena mreža građanaAktivisti Građanske akcije i Društvene mreže građana jutros su bili ispred veleposlanstva Slovenije, zajedno s transparentima "Karcinom se širi na deželu, metastaze prelaze granicu" te "K vam prihaja generator nelikvidnosti".

"Išli smo tamo upravo zbog prijateljstva. Željeli smo ih upozoriti kako im dolazi jedna velika štetočina. Pošast zvana Todorić kupuje, naime, Mercator", ističu u priopćenju, te izražavaju nadanje da 'naši dragi prijatelji neće dozvoliti da i kod njih bere poticaje, a ne stvara proizvode koje se potiče, nego silne milijune građana prebacuje u ...svoje dvorce, jahte i na svoje račune'.

Foto: Građanska akcija, Društvena mreža građanaFoto: Građanska akcija, Društvena mreža građana"Nadamo se da će slovenska država znati spriječiti da taj feudalac modernog doba ucjenjuje cijelo društvo tisućama otkaza ako se društvo pokuša zaštititi od njegova bogaćenja tako što ga pokuša bilo skinuti sa „sise" bilo smanjiti mu dotok mlijeka iz džepa svih građana", kažu iz Građanske akcije.

"Ne dajte mu da počne sisati krv i vašem društvu, a mi ćemo ga pokušati već nekako isključiti iz našega krvotoka. Nema predaje i ustrajno", ističe se na kraju priopćenja.

Vezane vijesti

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Aktivisti Građanske akcije prosvjedovali su pred Koncertnom dvoranom Lisinski u kojoj su se održavali izbori za predsjednika HDZ-a, u rukama su… Više

Komentari

registracija
19/12/11

vladotsm, 19.12.11. 11:49

Kad karcinom metastazira ne pomažu tablete ni izolacija nego samo operacija


registracija
7/3/11

medjimurec, 19.12.11. 12:41

Kojih li debila u toj tzv gradjanskoj akciji a i oni koji im daju medijski prostor !


registracija
11/1/10

fluid, 19.12.11. 18:16

Medjimurec@ Tako je!Ukinimo novine i portale.Koji će nam k... !? Mi smo dovoljno pametni da na nije potrebno informiranje i mogućnost komentiranja javno.Ti si kapacitet,nema šta.I gdje ti je slovo Đ ?Odakle pišeš?Iz vana negdje,ha?Lijepo je vani,ima svašta,jel da ? Pozdrav iz domovine !Tu ima isto svašta samo što nemogu baš svi kupiti.U stvari velika većina nemože.Zato uživaj tu gdje jesi.


registracija
22/6/10

Konstantinos, 20.12.11. 11:11

Zašto je problem da se kapital širi preko granica? Pa makar to bio i hrvatski? Tu nema nikakve logike, sve drugo je čista igrarija. Ovopodilaženje lijevom radikalizmu nije dobro a posebno ne jednom tjedniku koji pretendira biti ugledan!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika