22.12.2011. / 11:48

Autor: Nacional.hr

'Imat ću više vozača koje ću maltretirati'

"Imate moj auto pred Saborom pa ćete vidjeti razmjere, naime, to je bila nezgoda, ogrebao sam tablice, nažalost, od tog auta koji je stao, nažalost", odgovorio je predsjednik HNS-a

Radimir ČačićRadimir ČačićBudući potpredsjednik Hravatke vlade Radimir Čačić odgovarajući na novinarska pitanja najavio je kako će ubuduće imati više vozača koje će 'maltretirati', piše tportal.

Nakon konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora novinare je zanimala najnovija u nizu prometnih nesreća Radimira Čačića.

"Imate moj auto pred Saborom pa ćete vidjeti razmjere, naime, to je bila nezgoda, ogrebao sam tablice, nažalost, od tog auta koji je stao, nažalost. Moja je pozicija takva da moram obavijestiti javnost, a ono što je dobro u cijeloj ovoj priči, jer sad smo u jednoj izuzetno stresnoj poziciji svi, ne samo ja, naročito ovih zadnjih dana i mjeseci, je da vjerojatno od sutra neću imati samo jednog vozača kojega ću morati maltretirati od sedam ujutro do deset, jedanaest navečer i subotom i nedjeljom, nego nekoliko", odgovorio je predsjednik HNS-a.

Podsjetimo kako je Čačić sinoć oko 20 sati sudjelovao u manjoj prometnoj nezgodi na uglu Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu. Dodajmo kako je i u rujnu imao lakšu prometnu nesreću u Zagrebu, a u Mađarskoj je u siječnju 2010. godine skrivio nesreću u kojoj su poginule dvije osobe, zbog čega mu se u toj zemlji i sudi.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
23/9/11

Ceraria, 22.12.11. 17:43

Sto znaci maltreirati Vise vozaca, koliko ti ih je potrebno glupane? (ima i tramvaja).
Cacicu, ti nisi normalan. Ako si tako poceo, bolje da vec sad napustis scenu, tvoja arogantnost je degutantna.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika