04.01.2012. / 12:49

Autor: Totalsport

Mourinho: Da sam mogao, zamijenio bih sve igrače na poluvremenu

- U nastavku se promijenio ritam, ali i koncentracija mojih igrača. Ako smo mogli igrati tako u drugom poluvremenu, zašto nismo i u prvom?

Jose Mourinho Jose Mourinho Trener Real Madrida Jose Mourinho priznao je da je bio nezadovoljan igrom svih svojih nogometaša u prvom poluvremenu dvoboja protiv Malage u španjolskom Kupu kralja.

Real je u utorak na svome Santiago Bernabeuu pobijedio Andalužane s 3-2 u prvoj utakmici osmine finala, ali je do 68. minute gubio s 2-0. Pogocima Samija Khedire, Gonzala Higuaina i Karima Benzeme ''kraljevski klub'' je ipak preokrenuo rezultat i mirnije može čekati uzvrat 10. siječnja, ali Mourinho nakon svega nije mogao biti previše zadovoljan.

- Rekao sam svojim igračima na poluvremenu da bih zamijenio svu jedanaestoricu da mogu. Napravio sam tri zamjene kako bi momčad počela igrati drugačije. Razmišljao sam da to napravim čak i prije poluvremena, ali ne volim to raditi. Trojica koju sam izvadio na poluvremenu (Kaka, Callejon i Arbeloa, op. a.) nisu bili ništa lošiji od ostalih, ali više izmjena nisam mogao napraviti - rekao je portugalski stručnjak na konferenciji za novinare nakon utakmice.

- U nastavku se promijenio ritam, ali i koncentracija mojih igrača. Ako smo mogli igrati tako u drugom poluvremenu, zašto nismo i u prvom? Na kraju se ipak računa rezultat nakon dviju utakmica. Važno je proći dalje - dodao je Mourinho.

Priznao je Portugalac da se neki od njegovih igrača nisu vratili u dobrom stanju nakon božićne stanke.

- Neki igrači doživljavaju praznike kao vrijeme za odmor, dok drugi putuju i ne prestaju jesti i piti - rekao je Mourinho, bez spominjanja imena ''grešnika''.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika