05.01.2012. / 16:07

Autor: Totalsport

Hirscher vodeći, Kostelić treći s minimalnim zaostatkom

Kao treći po redu bio je Ivica Kostelić, a uoči samog starta krcato Sljeme je "proključalo". Kostelić je imao bolje vrijeme od Hirschera na prvom i na drugom prolazu, ali je na kraju za njim zaostao za 12 stotinki, a za Myhrerom jedva vidljive dvije

Ivica KostelićIvica KostelićNajbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je treće mjesto nakon prve vožnje sljemenskog slaloma sa svega 12 stotinki zaostatka za vodećim Austrijancem Marcelom Hirscherom.

Austrijanac je startao utrku kao prvi skijaš i s vremenom 55.96 ostvario najbrže vrijeme prvog "laufa". Nakon njega stazom se spustio Šveđanin Andre Myhrer, proslogodišnji kralj Sljemena, te zaostao 10 stotinki.

Kao treći po redu bio je Ivica Kostelić, a uoči samog starta krcato Sljeme je "proključalo". Kostelić je imao bolje vrijeme od Hirschera na prvom i na drugom prolazu, ali je na kraju za njim zaostao za 12 stotinki, a za Myhrerom jedva vidljive dvije.

Još su se samo Nijemac Felix Neureuther i Talijan Christian Deville ugurali unutar sekunde zaostatka za vodećim Austrijancem, dok je ostatak skijaša zaostao za više od sekunde i pol.

Stazom je prošlo tek 30 skijaša tako da još očekujemo četvoricu naših skijaša sa visokim startnim brojevima. Dalibor Šamšal stazom će se spustiti kao 62., Natko Zrnčić-Dim kao 70., Matej Vidović kao 76. i Sebastian Brigović kao 77. skijaš po redu.

Druga vožnja na rasporedu je u 17.30.

SK skijaša, slalom Zagreb, 1. vožnja (neslužbeni rezultati):

1. Marcel Hirscher (Aut) 55.96

2. Andre Myhrer (Šve) +0.10

3. Ivica Kostelić (Hrv) +0.12

4. Felix Neureuther (Njem) +0.58

5. Christian Deville (Ita) +0.78

...

Vezane vijesti

FIS slalomi: Šamšalu dvije pobjede u dva dana

FIS slalomi: Šamšalu dvije pobjede u dva dana

Hrvatski skijaš Dalibor Šamšal ostvario je dvije pobjede u dva dana na FIS utrkama u slalomu u austrijskom Hockaru. U ponedjeljak je Šamšal… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika