14.01.2012. / 14:56

Autor: Hina

Djevojka na izložbi zadobila teške ozljede

U Klinički bolnički centar Split u prvim jutarnjim satima je s teškim opeklinama lica dovezena 16-godišnja djevojka iz "Akvarija" na Bačvicama, gdje je sinoć otvorena izložba neafirmiranih umjetnika, izvijestila je splitska policija, koja istražuje što se točno dogodilo i kako je došlo do ozljeđivanja.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU Klinički bolnički centar Split u prvim jutarnjim satima je s teškim opeklinama lica dovezena 16-godišnja djevojka iz "Akvarija" na Bačvicama, gdje je sinoć otvorena izložba neafirmiranih umjetnika, izvijestila je splitska policija, koja istražuje što se točno dogodilo i kako je došlo do ozljeđivanja.

Maloljetnica je zadobila teške tjelesne ozljede i to opekline lica, te teške ozljede očiju i dišnog sustava. Zbog težine i ozbiljnosti ozljeda zadržana je na liječenju Plastične kirurgije splitske bolnice.

Policija je na mjestu događaja pronašla bocu sa zapaljivom tekućinom i provodi kriminalističko istraživanje. Pretpostavlja se da je djevojka bila gledateljica i da je nastradala kada je netko od umjetnika izvodio performans sa zapaljivom tekućinom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika