15.01.2012. / 20:41

Autor: Totalsport

EBEL liga: Villach u produžetku bolji od "medvjeda"

Medveščak je, ipak, zadržao drugo mjesto na ljestvici

Villach je ovaj put bio prejakVillach je ovaj put bio prejakAustrijski Villach pobijedio je nakon produžetka u zagrebačkoj Areni hokejaše Medveščaka s 2-1 u utakmici 42. kola EBEL lige.

U studenom su "medvjedi" deklasirali Villach na svome ledu sa 7-1, ali ove se nedjelje isti suparnik, koji još uvijek lovi doigravanje, pokazao znatno žilavijim. Osim žestoke tučnjave krajem druge trećine, u prvih 40 minuta nije bilo puno uzbuđenja.

No, zato se igra rasplamsala u posljednjoj dionici. U četvrtoj minuti završne trećine Vjačeslav Truhno je doveo Medveščak u vodstvo. Sjajno je pucao iz vrlo teške pozicije, a pak se od koljena gostujućeg vratara odbio u mrežu.

Slavlje u Areni je, međutim, kratko trajalo budući da je samo dvije minute kasnije Villach izjednačio u situaciji s dva igrača više. Strijelac je bio Michael Craig.
U četvrtoj minuti produžetka Gerhard Unterluggauer je s igračem više donio pobjedu austrijskoj momčadi.

Medveščak je, ipak, zadržao drugo mjesto na ljestvici, štoviše s osvojenim se bodom odlijepio Salzburgu koji je u nedjelju izgubio u gostima kod vodećeg Linza (4-3).
Zagrepčani u sljedećem kolu, u utorak u Areni, dočekuju Olimpiju.

EBEL liga, 42. kolo:
Medveščak – Villach 1-2, produžetak
Alba Volan – Jesenice 3-1
Olimpija – Graz 4-2
Znojmo – KAC Klagenfurt 3-2, kazneni udarci
Linz – RB Salzburg 4-3

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika