23.01.2012. / 12:21

Autor: Hina

Pokrenuta francuska verzija Huffington Posta

Francuska verzija najvećeg svjetskog informativnog web portala Huffington Posta, koju uređuje Anne Sinclair, supruga bivšeg čelnika MMF-a Dominique Staruss Kahna i bivša francuska zvijezda TF1, pokrenuta je u ponedjeljak ujutro.

Huffingtonpost.frHuffingtonpost.frFrancuska verzija najvećeg svjetskog informativnog web portala Huffington Posta, koju uređuje Anne Sinclair, supruga bivšeg čelnika MMF-a Dominique Staruss Kahna i bivša francuska zvijezda TF1, pokrenuta je u ponedjeljak ujutro.

Huffington Post nastao je u Sjedinjenim Državama 2005. godine. "Huffington Post u Francuskoj se veseli što će pridonijeti skromnim kamenčićem mnoštvu informacija", piše urednica francuske inačice poznatog američkog medija i dodaje da će taj novi medij uz isporuku "vrućih" infomacija biti posvećen debatama.

Dobrodošlicu je izrazila i osnivačica tog internetskog lista Arianna Huffington, 61-godišnja grčko-američka novinarka, koja smatra da internetska era predstavlja "zlatno doba" novinarstva. Objasnila je da se većina važnih rasprava o politici i društvu seli na mrežu, ali su mnoge važne ličnosti s velikim idejama ostale izvan svijeta interneta pa je odlučila osnovati platformu koja bi omogućila i tim ljudima da sudjeluju u internetskom dijalogu.

Američki novinski site Huffington Post nadmašio je prošle godine u lipnju online izdanje New York Timesa po broju čitatelja i postao najveći svjetski internetski news portal.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

registracija
4/4/11

Bluebird, 24.01.12. 10:05

Utrasnja politika neide, probajmo vanjsku. Bas Francuze briga sta su radili Turci, a deklaracija ne mjenja problem. Sarco odpili za 3 mjeseca.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika