26.01.2012. / 14:07

Autor: Nacional.hr

U Srbiji uhićeno 13 huligana

Dodajmo kako je sinoć zapaljeno ukupno tri automobila s hrvatskim registarskim tablicama na parkiralištima novosadskih hotela Sajam i Vigor

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSinoć je srpska policija uhitila 13 izgrednika za koje se sumnja da su sudjelovali u napadima na hrvatske navijače u Novom Sadu, piše Blic.

Napadači su bili pušteni nakon prvog privođenja zbog nedostatka dokaza, ali ovaj put nakon policijske akcije i pretresa domova pronađeno je hladno oružje te su isti ponovo uhićeni.

Podsjetimo kako je u neredima poslije utakmice Hrvatske i Francuske na Europskom rukometnom prvenstvu u Srbiji uništeno 36 automobila, a trojica državljana Hrvatske lakše su povrijeđena. Jedan od uhićenih je vođa jedne od Zvezdinih navijačkih grupa. Osim 'Delija' privedeni su i pripadnici navijačke grupe 'Firma', koja simpatizira NK Vojvodinu.

Direktor srpske policije Milorad Veljović izjavio je kako je uhićeno 13 osoba, dok se za troje još traga zbog sumnje u kazneno djelo organiziranog napada. Načelnik Uprave novosadske policije Mladen Kuribak rekao je kako policija traga za organizatorima napada i izvjestio kako je tijekom jučerašnjeg dana u Novom Sadu i u Beogradu privedeno 37 osoba na informativne razgovore.

Dodajmo kako je sinoć ponovno zapaljeno ukupno tri automobila s hrvatskim registarskim tablicama na parkiralištima novosadskih hotela Sajam i Vigor. Huligane nisu zaustavile ni visoke zaštitne ograde.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 26.01.12. 14:34

A što napisati osim da im treba jebati mater svima odreda, Eh, da sam ja to napravio u "bivšoj", milicija bi mi odmah napravila ono što sam napisao u prvoj rečenici.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika