01.02.2012. / 18:23

Autor: Nacional.hr

Nakon izjava i konferencija za medije

Mihanović dobio policijsku zaštitu

Podsjetimo, Mihanović je gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 javno rekao kako mu je prijetila osoba iz vrha vlade, a jučer je ponovio kako bi svatko prepoznao taj glas

Damir MihanovićDamir MihanovićDamir Mihanović, bivši član uprave Croatia osiguranja koji je USKOK-u razotkrio aferu Fimi-medija od danas ima policijsku zaštitu.

Kako javlja Dnevnik.hr, Mihanović je zaštitu dobio uoči unutarstranačkih izbora u HDZ-u, a nakon što je predsjednica te stranke Jadranka Kosor na konferenciji za novinare pokušala osporiti njegove e-mail poruke.

Podsjetimo, Mihanović je gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 javno rekao kako mu je prijetila osoba iz vrha vlade, a jučer je ponovio kako bi svatko prepoznao taj glas. Iako su novinari pokušali od njega dobiti informaciju o kojoj se osobi radi, Mihanović je rekao kako u interesu istrage ne može govoriti o tome.

Prijetnje istražuje i USKOK, a Jadranka Kosor jučer je rekla kako ona nikome nikada nije prijetila.

No, čini se kako je USKOK ozbiljno shvatio Mihanovićeve istupe u javnosti. Možda i zato što je Mihanović postao krunski svjedok protiv Ive Sanadera.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
26/11/09

CH2710, 01.02.12. 18:37

Drž se Mihanoviću... zatuci te gadove do kraja... iako i ti vjerojatno nisi baš najčišći... inače ne bi bio u HDZ-u i direktor u CO.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika