06.02.2012. / 09:29

Autor: Hina

Abas šef prijelaznog kabineta

Predsjednik palestinske samouprave Mahmud Abas vodit će prijelaznu vladu do održavanja izbora u skladu s dogovorom postignutim između njegova pokreta, Fataha, i Hamasa, izjavio je u ponedjeljak palestinski dužnosnik.

Mahmud AbasMahmud AbasPredsjednik palestinske samouprave Mahmud Abas vodit će prijelaznu vladu do održavanja izbora u skladu s dogovorom postignutim između njegova pokreta, Fataha, i Hamasa, izjavio je u ponedjeljak palestinski dužnosnik.

Dvije strane dogovorile su da će predsjednik Abas voditi vladu sastavljenu od nezavisnih stručnjaka, zaduženu da nadgleda održavanje izbora", istaknuo je neimenovani palestinski dužnosnik koji sudjeluje na razgovorima između palestinskih frakcija u Dohi.

Sastanci Abasa i šefa Hamasa Haleda Mešala odvijaju se u Dohi pod pokroviteljstvom dužnosnika Katara, aktivno uključenih u međupalestinsko pomirenje.

Nakon razgovora vođenih u nedjelju, u ponedjeljak ujutro počeo je novi sastanak čelnika dvije palestinske struje i prestolonasljednika Katara šeika Tamima ben Hamada al-Tanija, tijekom kojega bi se taj sporazum trebao objaviti, rekao je neimenovani palestinski dužnosnik.

Vezane vijesti

Ukinite blokadu Gaze

Ukinite blokadu Gaze

Pedeset međunarodnih nevladinih organizacija i agencija UN-a pozvalo je u četvrtak Izrael da ukine blokadu pojasa Gaze, u povodu 5. godišnjice… Više

Komentari

registracija
2/2/12

zarada12, 06.02.12. 12:11

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: zaradimopolako @ live.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika