07.02.2012. / 12:31

Autor: Nacional.hr

Iskočio nagibni vlak na relaciji Split-Zagreb

Navodno je među putnicima i ukrajinska malonogometna reprezentacija

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNagibni vlak na relaciji Split-Zagreb iskliznuo je iz tračnica oko 11 sati u blizini postaje Malovan na pruzi između Knina i Gračaca, izvještava Slobodna Dalmacija.

Saznaje se kako u vlaku nema ozlijeđenih, svjedoci govore kako je prednji vagon naišao na sniježni zapuh i potom iskliznuo iz tračnica.

Željeznički promet na tom dijelu Ličke pruge je prekinut, putnici očekuju prijevoz vlakom iz smjera Gospića. Slobodna Dalmacija tvrdi kako je među putnicima i ukrajinska malonogometna reprezentacija.

Dodajmo kako je jutros od 10.15 sati zatvorena i autocesta Dalmatina u pravcu Zagreba, jer je na dionici između Dugopolja i čvora Vučevica s ceste izletio šleper.

Vezane vijesti

Željeznički sindikati protiv namjere HŽ o ukidanju linija

Željeznički sindikati protiv namjere HŽ o ukidanju linija

Predstavnici sindikata željezničara Hrvatske, BiH, Slovenije i Srbije usprotivili su se inicijativi Hrvatskih željeznica (HŽ) da obustave… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 07.02.12. 14:57

Ništa čudno, proizvode se naj moderniji vlakovi koji idu 150 km/h, vrhunska udobnost, ali ono po čemu se treba kretati nije ni za ĆIRU. Ćiro za mladu populaciju možda je nepoznanica, ali neka pitaju starije.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika