13.02.2012. / 09:02

Autor: Hina

Ministar Vrdoljak:

Hrvatska otvorena za investitore

Gostujući u trećem Dnevniku Hrvatske televizije Vrdoljak je izjavio kako će investitori dobiti shemu za investicije te poručio kako se s ulaganjem ne smije ni dana čekati

Ivan Vrdoljak; Photo: Marko Mrkonjić/PIXSELL (arhiva)Ivan Vrdoljak; Photo: Marko Mrkonjić/PIXSELL (arhiva)Minisar prostornoga uređenja i graditeljstva Ivan Vrdoljak izjavio je kako su vrata njegova ministarstva otvorena za sve investitore iznad 10 milijuna eura, gdje će dobiti odgovornu osobu koja će im brzo riješiti pitanja realizacije njihovih investicija.

Gostujući u trećem Dnevniku Hrvatske televizije Vrdoljak je izjavio kako će investitori dobiti shemu za investicije te poručio kako se s ulaganjem ne smije ni dana čekati.

Ocijenio je kako će HEP biti jedan od glavnih državnih investitora te najavio kako bi novi direktor HEP-a trebao biti Zlatko Koračević, čija kandidatura treba još proći kroz Vladu.

Najavio je da će Vlada završiti posao s poticanjem stanogradnje. Od pet tisuća stanova prodano je prošle godine tek 1500, rekao je dodavši kako u taj posao odmah kreće nakon donošenja proračuna.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 13.02.12. 10:26

ovaj čovjek izađe na TV i kaže ako imati više od 10 milijuna eura za investicije samo me kontaktirajte ja ću se potruditi da vam svi papiri budu brzo riješeni!!!!!!!!!!!

HALO, zašto mora biti intervencija ministra da bi se svi papiri riješavali brzo? Zašto investicije od 10 mijuna eura mogu dobiti sve papire brzo, međutim investitori od 5 mijujna eura moraju biti silovani godinama od strane štakora u državnim admistracijama!!!!! Zašto se investitori ne bi bavili poslovnim problemima, a ne ganjali okolo neke bezvezne ministre i molili takve bezveznjakoviće da im ubrzaju papire?

Kada dobiješ ovakve seljačine u vladu, onda imaš Hrvatski sistem političke propasti. Inače ovaj tip je u Osijeku osvojio jedan od 25 mandata u gradskoj skupštini, one ja za HNS kao takav politička sila HA HA HA HA HA stranka diktature Čačića i Pusić.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika